VIRTUAL DJ
prav vesela sem da si se oglasil.Glej jaz sem ta program že dobila z računalnikom (kupila sem star računalnik).Tip ki mi ga je prodal pa ni dosegljiv-nimam telefona.
Tam je ena možnost, PLAYLIST -pogruntala sem, da lahko narediš listo po svoji želji in potem to listo poslušaš.Zanima me, kako si naredim to LISTO.
Pa še neki mi prosim povej, kako CD-je-glasbo ki jo imam na CD-jih prenesem-prekopiram v ta program.
Sem ti valežna že v naprej !!
Ojla, pa sem spet nazaj!
Moram rečt, da nisem ravno neki hudi “profi” glede uporabe tega programa.
Nameščeno imam verzijo VDJ3.0.
Kar se tiče Playliste: poiščeš tipko File Navigator in se ti odpre novo okno -> odpreš mapo – direktorij, kjer imaš shranjeno glasbo -> pritisneš tipko Playlist (na desni strani okna – v tej verziji) in nato lahko z miško “povlečeš” komade v svojo listo – v desno okno. Potem to svojo listo shraniš.
Glasbo s CD-jev, če je MP3, lahko isto odpiraš, kot navedeno zgoraj – izbereš “odpri CD/DVD enoto”; če je glasba v drugem formatu, jo moraš pa najprej zripati – pretvoriti v MP3 (vsaj v moji verziji je tako, da sprejema samo MP3).
Za poslušanje se pomakneš na miks pult. Sklepam, da imaš aktivnih več kanalov. Pritisneš tipko “open”, izbereš svojo prej shranjeno listo ->open ->play in …
ZAČNEŠ UŽIVATI V SVOJI GLASBI.
Glede komand (pitch, cue, …) pa bo treba še malo pogledat v “HELP”.
Upam, da nisem hudo prepozen -(((
Pa lep pozdrav!
jaz imam na skarjni levi strani mapo VIRTUAL DJ v kateri je tudi mapa MOJA GLASBA kjer so vsi komadi v pod mapah npr.rock,blus,pop itd…in tudi mapa PLAYLIST.Če se postavim z miško na npr. ROCKse desno od teh map (na sredini torej pojavijo vse te skladbe ki so v posamezni mapi.Če te skadbe klikam, se posamezna skladba prenese na skrajno levo stran.Ravno tako lahko posamezne skladbe z miško prenesem na levo stran, kjer čakajo na poslušanje, ko jih aktiviram-kliknem se premaknejo na gramofon in z ukazom play muzika šiba.
Probala sem iz leve strani neko skladbo z mičko potegnit v PLAYLISTO pa je notr ni bilo-torej ni bilo uspešno.
Mi lahko še kako pomagaš.
učiti,učiti in samo učiti……………..
ja hvala vsem za pomoč res, sj sm jest tud že prej najdla to stran kjer lahko snameš ta program, pa resnici na ljubo tud sama ne razumem vsega, zato sm pa prašala.
TANTADRUJ, pri mojem programu ne morem potegniti muske v PLAYLISTO oz. mi je uspelo v njej narediti mapco potem pa nič več.
Dol sem potegnu novo verzijo VirtualDJ4.1, pa vidim, kje so težave – prej nisem imel te verzije, zato tudi napotki niso bili “up to date”.
Zdej bom tudi jaz moral na novo naštudirat navodila z njihove spletne strani, saj je tega ful veliko, pa še tisto, kar sem vedel od stare verzije, mi nič kaj dosti ne koristi -((( (v stari verziji namreč nisem imel dveh alla gramofonov – bil je samo neki večkanalni mixpult z nekaj dodatnimi efekti – skratka špartanska verzija…_(( ).
In, kot si rekla:
učiti,učiti in samo učiti……………..
Forum je zaprt za komentiranje.