Najdi forum

digitalni certifikat

Imam naložene win.xp z sp-2 ter ie-6
Pri uvozu digitalnega certifikata v računalnik je vse normalno. Ta isti certifikat, ki je na prenosnem ključku uporabljam na večih računalnikih, tako da s certifikatom je vse v redu, tudi z uvozom in izvozom.
Na popolnoma novem računalniku, pa uvoz normalno gre skozi, ko se pa povežem na klik nlb, javi: Spletno mesto, ki si ga želite ogledati zahteva identifikacijo. Izberite certifikat. Normalno je, da je na drugih računalnikih certifikat viden, tu ga pa ni.???

Svetujem ti previdnost pri uporabi certifikata na drugih računalnikih, sploh pa ker s tem, kot kaže, nimaš posebnih izkušenj. Da se ti ne bo lepega dne zgodilo – da bo račun na banki prazen… Certifikat na ključku… hmmm 🙂

Hvala.
Ampak to moje težave ni rešilo.
Če imam na službenem računalniku certifikat v uporabi in ga hočem prenesti na domač računalnik, se mi zdi takšna stvar še najlažja s ključkom. Ker doma stvar ne deluje, pa poizkušam v službi še na emem drugem računalniku, pa spet gre.

Če je bil v službi nameščen z izbrano možnostjo izvoza, ne bi smelo biti težav. Brez tega pa ne bo šlo, žal.

Poskusi IE6 nadgraditi na sedmico.

razmišljam bolj o firefoxu?!
Sedmica mi nekako ni najljubša.

pa si dodal certifikat od banke.

običajno se pojavi tak problem, kadar uporabnik ne doda
samega bančnega certifikata…

malce poklikaj pa bo delalo 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Meni se je pa Lisička ravno zadnje dni nekam zamerila in upočasnila, čeprav sicer prisegam nanjo. Sedmička pa je še kar dokaj poskočna, tudi povečevanje pisave s koleščkom je dobila, pa še nekaj drugih novosti.
Pri Firefoxu me malce moti tudi nekam čudno odpiranje nekaterih spletnih strani. Prikaz namreč ni čisto tak kot bi moral biti. Nenavadno se obnaša tudi pri določenih shranjevanjih npr. PDF datotek ipd.
Glede certifikatov pa z Lisičko nisem niti poskušal, ker ima vse skupaj malce drugače zasnovano – se nisem poglabljal. Se pa da naštimat, to verjamem.

če mi pa ta isti certifikat na računalniku en meter stran z enako konfiguracijo pa dela??

in ima bančnega že od prej gor ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ma ne, uvozim ga iz mojega ključka, ta isti na ključku mi čez pol ure doma pa ne bo delal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close