Najdi forum

pretvorba wmp

Imam problem…
Rada bi pretvorla wma v mp3…
Od prijateljice, ki ima internet sem si presnela program dBpower za pretvorbo, vendar pri meni pretvorba iz wma v mp3 ne gre, pretvorba iz wave v mp3 in obratno pa gre. Pri pretvorbi iz wma v mp3 mi zahteva povezavo z internetom, vendar ga jaz nimam…
Zanima me ali je prišlo do napake pri presnemavanju ali za te programe potrebujem internet?
Obe s prijateljico pa imave windows xp…
Prosim za pomoč…
Lp

A ta wma ti drugače špila, al se tudi hoče povezat na net?

Wma mi igra ne glede na player…
Samo, ko ga želim pretvorit v mp3 format mi ga noče pretvorit…
Zahteva namreč povezavo z internetom, ker naj ne bi bilo na presnetem programu codecov za pretvorbo wma v mp3…

Če ga špila, potem imaš na računalniku dekompresor za wma, če ti mp3 dela iz vaw. potem imaš tudi kompresor za mp3, razen če tisti PowerAmp ne zahteva kakega specifičnega.

Poskusi še iz wma pretvorit v vaw in nato vaw v mp3, lahko pa tisto nesrečo od wmaja pošlješ na mail, pa ti jaz pretvorim v mp3.

wma ne morm pretvorit niti v wave niti v mp3 s prog.dBpower…
pri kolegici, ki ma net, lahko, doma, kjer pa neta nimam pa ne morem…
zahteva mi namreč povezavo na naslov kjer naj bi bili codeci za pretvorbo wma v mp3 ali v wave…
mogoče ti veš za naslov, kjer bi si codece pri kolegici lahko dol potegnala in si jih doma naložla in če bi lahk te codece doma inštalirala in če bi pretvorba delovala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close