Najdi forum

ko sem poskusila update windows programe me je vrglo na neko internetno stran na kateri je zahtevalo neko plačilo,da se izvede celoten sistem.Ker sem iztopila iz tistega programa in ker updatening ni bil v celoti opravljen,mi sedaj ob zagonu windowsov javlja da sem” victim of software counterfeinting…Kaj to pomeni oz kaj je za narest? Hvala
Pozdrav

Dobila si spyware program na PC.Sedaj ti ne preostane drugega kot da to počistiš z programom Adaware ali Spybot-Search&Destroy

pa ko naložiš program ga posodobi prej preden z njim skeniraš računalnik

To pomeni, da si ‘žrtev nepremišljenega klikanja’ oz. uporabnica piratskih okenc.

Stik, kaj ti je danes? Si kaj pil? Ne lomi ga!

Tajfun če pa ti veš kaj drugega pa ji ti povej. Ti pa tud ni treba obtoževat nekoga če je kaj spil 🙂

Ne obtožujem, samo vprašal sem te 🙂
Še nisi slišal za programček RemoveWGA, ki te reši te naloge M$? Antispyware programi namreč tega ne odpravijo, vsaj jaz še ne poznam takega. Ga morda ti?

Čakajte malo zdej…..ne se kregat.

Če sem žrtev,to pomeni,da so mi vse skup otroc zakuha,ker klikajo vsevprek……l….

dejte mi pomagat,ker sama nisem kej preveč vešča s tem….

Kako to narest help…..!!

resno vas prosim….

Mojca je zapisala: ‘…ko sem poskusila update windows programe me je vrglo na neko internetno stran na kateri je zahtevalo neko plačilo,da se izvede celoten sistem.Ker sem iztopila iz tistega programa in ker updatening ni bil v celoti opravljen,mi sedaj ob zagonu windowsov javlja da sem” victim of software counterfeinting…’

In sedaj? Da so otroci krivi? Jok brate, odpade! narobe je to, da nimaš legalne verzije Windowsov.

Tule imaš program RemoveWGA, snemi ga dol, instaliraj in nato resetiraj PC.

kliknem nanj pa ne gre…..

na zdej pa še to…….

odprem stran in mi noče zlaudat dol…..

pa kaj res noben ne more pomagat?

Klikni na enega od linkov: Softpedia… Brez problema boš snela program.

hvala mi je ratalo,sem drobni tisk prestudirala ,pa je šlo na koncu.
Dela zdaj……

:)))

menda ja 🙂 Mora gret, hehe!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close