Najdi forum

Monitor zmrzne

Imam nov pc in lcd monitor in en problem.
Ko pri delujočem pc-ju ugasnem monitor ali preide vstanje mirovanja, se monitor po aktiviranju noče prižgati, samo povečana miškina puščica se vidi na monitorju.
Ali potrebujete še kakšne tehnične podatke za lažje diagnosticiranje napake?
LP

Monitor ne zmrzne, problem le v grafični kartici in morda tudi v gonilnikih zanjo. Kakšno pa imaš?
Če ne boš našel rešitve, izključi izklapljanje zaslona in si namesti primeren screen saver.

NVIDIA GeForce 7300 GT.

Ali kdo ve kje je napaka?

Ali res nihče noče odgovoriti. Ali je mogoče problem v Windowsih?

jaz ti ne bom odgovorila po mojem znanju ampak so mi na servisu vpričo mene naredili takole

že v biosu / jaz ne vem kje je to / so mi dali nastavitve, da se ekran že po dveh minutah neaktivnosti da monitor v ohranjevalnik in po dveh minutah v popolno ugašanje, / črn ekran / ki ga takoj aktiviraš, ko primeš miško

srečno

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Pri meni ne gre za stanje pripravljenosti, ker monitor ostane črn, pomaga samo izklop in ponovni vklop računalnika.
Vseeno hvala za pomoč!

ali to pomeni, da je takoj po priklopu normalen in postane takoj za tem črn med dejavnosthjo, ali ko malo počiva

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Pa izključi opcijo, da gre monitor v stanje pripravljenosti po določenem časi. Izberi možnost Never/Nikoli. Za varčevanje zaslona pa si namesti ohranjevalnik zaslona.
To sem ti že napisal zgoraj, a očitno površno bereš.

Tajfun očitno tudi ti nisi najboljše volje. Kot vedno sem tudi tokrat natančno prebral tvoj odgovor in tudi odgovoril sem ti o grafični kartici.
Stvar je pa v tem, da če se to dogaja nekaj ni v redu. Zanima me kje je lahko napaka (mogoče grafična), saj so komponente še vedno v garanciji. LP

Potem ga lepo reklamiraj, če te to moti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close