Najdi forum

kje lahko pogledam???

Otroci bi gledali otroške risane filme, midva z možem pa bi tudi pogledala kakšen film. Zanima me kje na internetu se to da odpreti in pogledati.
Kar se računalništva tiče sem “popolen butec” zato bi vas računalniške znalce prosila za pomoč.
Aja, zanima me tudi kako se prenese link – recimo na forum??
Hvala za odgovore in lp

Na tale forum link lahko vpišeš tako, da ga vstaviš med dva oklepaja, in sicer takale:

Risanke in filme lahko snameš s P2P programi, npr. DC++, RecConnect, eMule… pa še nekaj jih je. Pri vsakem od tega moraš najprej nastaviti nekaj podrobnosti. Malce začetnega tečaja o teh programih za vaju pa tule:

Za pridobitev osnovnih znanj o windowsih in drugih osnovnih programih pa tule zelo uporabna in poučna stran s tečaji – celo brezplačni so:

Slednjega bi priporočal vsem, ki jamrate, da nimate osnovnega znanja. Kmalu se vam bo (skoraj) vse zdelo simple ko pimple 🙂

Pa veselo učenje!

Tajfun

Tajfun, hvala za pomoč upam da mi bo uspelo. Saj me je prav sram ko tako malo vem o računalništvu.
Ja človek se uči celo življenje, kajne?

lp

Le zakaj bi te bilo sram? Res je, da se vse življenje učimo. Za računalništvo ni nikoli prepozno. Internet ponuja neizmerne vire znanja, informacij in zabave. Samo začeti je treba, potem se odpira kar samo od sebe.
Škoda le, da je življenje tako kratko.

Če vaju bo karkoli zanimalo, kar vprašajta. Prav gotovo bosta dobila odgovor oz. več odgovorov.

Internet smo dobili šele pred dvema mesecema, zato je tako. Sigurno bomo potrebovali še več informacij. Problem je v tem da internet nudi veliko več kot sem sposobna izkoristiti. Saj bo.

Hvala in lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close