Najdi forum

prekl… windowsi!!!

A se to bil gejts norca dela iz nas???

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

…. …. samo za sprobat nič ne izgubiš … razen enega praznega cdja, na katerega pač zapečeš to reč 😉 Pol pa nkol ne veš, kaj te bo kdaj premamilo.. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Hehe to mu Steve Balmer meče polena pod noge. :)))
Take napake nisem pa resnično še nikoli videl, pa na mesec naredim cca. 60 inštalacij/posodobitev. Maš pa srečo očitno. Bodi ponosna hehehe

En pametn, ne pošiljaj mi več takih linkov, ker me bo res premamilo …

Birot, tudi meni se še kaj takega ni zgodilo. In nič ne bi pogrešala, če tudi tokrat ne bi …

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja, pa kaj tiščiš sp2 nazaj, potem spet ne boš mogla filmov gledat…

Hehe, SP2 je manjkal, zato ni delalo … 🙂 Pozabla sem, da je to TISTI računalnik in sem mislila, da mam vse gor 😉

Malora, ikon pa maš da te kap v orodni vrstici… Fajn bremza al maš rada vse načečkano :)))

Eh, jaz že na pamet vem, kje imam katero ikono in mi je to najhitreje. Sovražim imet ikone na namizju, da mi ni treba komplicirat, če imam že kakšen program odprt, pa potem pa hočem odpret še nekaj drugega in potem moraš “prikaži namizje” in dvokliknit program na namizju … Tko pa samo kliknem in je že. Meni je to hitreje.

Zakaj bremza, saj so to ‘ta hitre bližnjice’.
Mouse poskusi vključiti enojni klik, meni je super. Že dolgo ne klikam 2x na ikone in mapce. Malce previdnosti je treba le pri shranjevanju datotek, da se res postaviš, kamor želiš – sicer ti mimogrede kaj povozi.

Zakaj pa rabiš SP2 za gledanje filmov?

Ja, sem videl drugi post…. sory

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close