forum
Na mojforum.si mamo forum, ki fajn laufa, samo dveh stvari ne najdem:
– kam dam slikce, ki jih lahko folk uporabi za avatar
– kako določiš slikico, ki se pokaže ob stopnji
Če se kdo znajde bolj kot jaz … prosim za razsvetljenje 😉
nekako takole..
Greš pod profile, ki ga najdeš desno zgoraj. Naložiš sliko npr. iz računalnika, določiš njeno lokacijo in preprosto shraniš nastavitve. Velikost slik ne sme presežt 900X900 pikslov, skupna velikost pa ne sme presežt 6 kb.
še malce linkov
Nisi razumu … Jaz sem admin in bi rada dala not nekaj slikic, ki bi jih lahko folk uporabil za avatar. Ampak ne vem, KAKO jih dam not. Za smajlije mam v stolpcu na levi možnost, za avatarje pa ne 🙁
Kolkr vem se nalagajo taki in drugačni dodatki preko ftp-ja, ti kot “zastonjkarski” admin pa verjetno nimaš te možnosti, ampak lahko urejaš le obstoječe reči. V kolikor se v prejšni domnevi ne motim, ti ostanejo naslednje rešitve :
– zatežiš skrbnikom tistega serverja, da naj naložijo gor še tisto, kar si pač želiš
– uštimaš si kje zastonjsko gostovanje in si naložiš forum ter upaš, da bo čimdlje delovalo
– tvegaš kakih 5 evrov na mesec, zakupiš gostovanje na nekem strežniku, si naložiš lastni forum in si taprava šefica 😉
– se prepričaš, da so tiste slikce tako ali tako brez pomena in da je vsebina tista, ki da forumom svojo vrednost 😉
Forum je zaprt za komentiranje.