Najdi forum

Ko kliknem na katero koli bljižnico na namizju mi ne odpre nobenega programa , ko kliknem na moj računalnik , se mi odpre okno za iskanje datotek ko kliknem na moje programi in potem na katerega od njih se ne zgodi ničesar !!!
ko pa kliknem na iskanje programa ali mape pa mi le to najde !Ko pa kliknem na najdeno zadevo pa se pokaže obvestilo

TA DATOTEKA NI PPOVEZANA Z NOBENIM PROGRAMOM , DA BI BILO MOGOČE IZVESTI TO OPERACIJO ! USVARITE POVEZAVO NA NADZORNI PLOŠČI “MOŽNOSTI MAPE ” !!!

In kaj zdaj naprej ? ali sem kaj izbrisal po pomoti Ali moram samo kako nastavitev spremeniti !!!
Pred tem pojavom so se mi v desnem spodnje vogalu tudi pokazale nekatere ikone kot npr. MSN pa pošta pa varnostni sistem od AMIS-a zdaj pa tega ni več !!??!! Prosim , če mi kdo pomaga , če se le da kaj storiti ?!?

Pomagaj si s to stranjo:

Vsi fajli so v ZIP obliki in jih boš moral najprej odpakirati potem znotraj njih pa je .reg fajl katerega dvakrat klikneš.
Najbolje, da si te fajle stakneš dol na enem drugem računalniku, jih preneseš na okvarjen računalnik s pomočjo CD-ja, usb ključa, po elektronski pošti… in zaženeš vsakega posebej.

To bo za začetek delovalo, saj si v računalniku le izgubil asociacijo kateri tip datoteke se odpira s katerim programom.

Ali potrebujem te vse ???

Ali je kje ta zadeva opisana v slovenskem jeziku ?!? To pa vrjetno sam nebom uspel urediti ?!? Za nekatere pa je to čisto enostavna zadeva -saj vem ???

V slovenščini dvomim, da je to kje opisano, ker ta napaka ni ne vem kako pogosta. Evo jaz recimo sem lani imel pri strankah le dva taka primera. S tem, da prvič sploh nisem vedel kako se stvar reši in sem se odločil za najtežjo pot – backup podatkov, format, instalacija vse na novo kot je bilo pred tem. Potem vmes sem se o tem problemu pozanimal in ga pri naslednji stranki rešil v roku slabih 10 minut.

Ni težko, vsekakor pa za ljubiteljskega uporabnika računalnika ni ravno najbolj enostavno to popraviti.

Ne vem katere vse boš rabil.
To ugotoviš na ta način, da vidiš – če ne moreš zagnati bližnjice na namizju, potem boš rabil tistega, ki popravi .lnk asociacijo,
če ne moreš zagnati konkretnega .exe fajla, rabiš tisti registry fajl, ki popravi .exe asociacijo…. in tako dalje in tako dalje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close