Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako je mogoče, da je izginila mapa???

Kako je mogoče, da je izginila mapa???

Ustvaril sem novo mapo in vanjo skopiral več važnih datotek, ki sem jih imel prej razmetane v več drugih mapah. Nato sem datoteke v teh drugih mapah izbrisal, nato pa z grozo ugotovil, da je izginila tudi mapa, ki sem jo pravkar ustvaril in v katero sem shranil vse te podatke… Kako se je moglo to zgoditi? Datoteke se žal niso shranile v koš, so pa nekatere zelo pomembne. Kako lahko datoteke obnovim? Kako lahko v prihodnje preprečim podobne dogodke?

Običajno res vse zleti v koš, razen če si ob brisanju stisnil določeno tipko?
Verjetno se bo še dalo obnoviti izbrisano, če ne vseh, pa vsaj večino datotek.

Počakaj, da ti kdo svetuje ustrezen program za obnovo zbrisanih datotek. Do takrat pa ne šari po disku niti ne shranjuj novih datotek – le tako boš lahko rešil čim več izgubljenega.

Uporabi program Recover My Files za povrnitev izgubljenih datotek…

Morda je pripomba / vprašanje neumestno, ampak se je to v praksi že večkrat zgodilo, da mapa / datoteke niso bile izbrisane ampak premaknjene ( po pomoti, nepazljivosti) v kako x podmapo – se to sploh rado dogodi, če vlačiš z miško. Morda nasvet – poizkusi prej z iskanjem datotek in map po računalniku z uporabo *

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close