Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ko želim v outlooku shraniti osnutek sporočila, se sporočilo pošlje naslovniku

Ko želim v outlooku shraniti osnutek sporočila, se sporočilo pošlje naslovniku

Imam težave z programskim orodjem Outlook 2003 (angleška verzija). Redko, a vendarle prepogosto (približno enkrat na mesec) se mi dogaja, da ko želim v outlooku shraniti osnutek (draft) sporočila (največkrat gre za sporočila poslovne narave), ga outlook namesto, da bi ga shranil, pošlje naslovniku. Ne gre za mojo napako, ker sem siguren, da sem pritisnil na disketo in ne na gumb “pošlji”. Včasih (enkrat na mesec) se mi tudi zgodi, da če želim shraniti osnutek sporočila brez vpisanega naslovnika sporočila, se mi pokaže okno, da moram vnesti ime pošiljatelja (kar pa se mi običajno ne dogaja), ko pa vnesem ime naslovnika in zadevo shranim, jo outlook, namesto da bi jo shranil, pošlje naslovniku. To, da outlook nedokončano sporočilo, ki ga nameravam npr. pred odhodom na malico shraniti v folder “draft”, pošlje naslovniku, je zelo moteče, ker gre tukaj za službeno pošto in je že ena takšna zadeva na mesec veliko. Ne vem, kje bi bil problem. V podjetju se nihče nima časa ukvarjati s tem in ker se mi to dogaja le enkrat mesečno ali redkeje, mi tudi nihče ne verjame, da se je pošiljanje zgodilo ponesreči…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close