Najdi forum

MP3 IN PRENOS

Živjo!
Mam sledeči problem. Kupila sem si Mp3 predvajalnik Econo. Za prenos datotek oz. podatkov na predvajalnik ne potrebujem nobenega gonilnika, ker imam w xp 2002. Ko priklopim Mp3 na računalnik se mi pojavi izmenljivi disk, nato na ta disk prenesem komade a se mi na koncu ne prenese ama čisto nič na Mp3 predvajalnik in ne vem kaj delam narobe.
Če ima kdo kakšen nasvet bi bila zelo hvaležna.
Hvala v naprej in lep večer

Bučka

Hmm… a je možno, da imaš kakšno preveč dobro kvaliteto komadov, pa predvajalnik te kvalitete ne podpira?
Ker sem že slišal za primer, da je kdo na MP3 player hotel naložiti MP3s 192kbitnim zapisom, pa ni šlo. Če je pa isto pesem pretvoril v 128kbit zapis, pa je šlo.

Ojej..to me pa zej že preveč vprašaš (mi je kar malo nerodno, ker ne vem). Mislim, da niso taki, da jih ne bi blo moč prenesti. Bom preverila tudi to. Je pa še ena zanimivost, in sicer da imam 1024 MB prostora, prostega pa še 774 MB , vendar gor ni nič. Ker, ko vklopim mi na displeju piše “no file” . Res čudno..

Ok, ker take zadeve osebno ne uporabljam in nimam izkušenj z njimi, sem prej prebral nekaj čtiva na račun tvojega problema (vedno se naučim tudi sam česa novega :)).

Prva stvar je ta, da MORAŠ pri večini teh MP3 predvajalnikov glasbo nanj kopirat izključno v priloženim programom in NE kar iz “Moj računalnik”…
Vsaj upam, da si poleg playerja dobila tudi kakšen CD s programsko opremo, gonilniki ipd.

Druga možna stvar je pa, da se mu je sesul njegov interni program. V takem primeru ga reklamiraj prodajalcu.

Tretja stvar kolikor so ljudje napisali za razne take predvajalnike je še ta, da moraš po končani naložitvi pesmi nanj, napravo tudi varno odstraniti iz računalnika. Kako?
Poglej v pripeti datoteki zgoraj.

Takole.. cd, sem res dobila ampak pravi v navodilih da citiram ” Brez programa upravljanja, prenos delovanja datotek direktno preko prenosnega diska ” movable disk”v “mojem računalniku”, brez pogona za operacijske sisteme nad win 2000.
Pol pa še v poglavju Aplikacija USB diska piše, Predvajalnik vsebuje standardno USB funkcijo, ki podpira win 98 (potreben je gonilnik), Windows 2000 ali novejši (gonilnik ni potreben).
Jaz pa imam Win XP professional 2002.

Zej pa sem čist razočarana, ker sigurno velja tista teorija, da se mu je kej zmiksal notri :-(. Varno pa sem odstranila to opremo iz računalnika.

Hvala Birot za tvojo pomoč 🙂

Bom še naprej ugotavljala..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close