Najdi forum

Hojla,

mene pa zanima zakaj ne morem iz strežnika pošiljati pošte.
Na volji imam odprt email naslov lahko pogledam sporočilo, ga premaknem
novega sporočila pa ne morem napisat????
Pa ti na chat ne morem????

Prosim za pomoč .

Lep dan vam želim

In kaj pritisneš ko hočeš napisati novo sporočilo? Kaj ti napiše (napaka)? Kaj ti napiše ko hočeš iti na chat (kateri?)?

Lp, Max

Ja nič mi ne napiše, pojavi se mi samo
rdeč krog, ki ima poševno rdečo črto nič drugega.

Haha tu ne bomo daleč prišli, že vidim

S pametovanjem še nikdar noben ni prišel.

In kateri browser uporabljaš za net? Druge funkcije na mailu pa delajo? Probaj nekajkrat… Za chat verjetno nimaš inštalirane Jave…

Lp, Max

mala, morda bo le smiselno malo več napisati o problemu – to je bolj v stilu “Gospod dohtar, nekaj me boli – kaj mi je ? “

Dostopaš do svojega poštnega predala preko webmaila? To je, da z brskalnikom skočiš na http://www.volja.net, se tam prijaviš, prebiraš pošto, nove pa ne moreš napisati? če je tako, potem.. bi lahko malo bolj natančno opisala tisti rdeč krog? In seveda še en zelo pomemben podatek – si lahko pred tem z istim programom pisala nova sporočila? Ker.. klik na novo sporočilo tam odpre pač novo okno, to pa v odvisnosti od tvojih nastavitev lahko tako IE kot Firefox preprečita – ampak v tem primeru ti povsem zgoraj v glavnem oknu napišeta, da pač nekaj ne dovolita prikazati. Je to to?

Chatov je en mičken miljon, vsak deluje malo po svoje – na katerega ne moreš? Ebi pač zahtevajo javo, drugi vklopljene piškotke, tretji flash… so pa seveda še razni msnji, ki sploh zahtevajo svoje inštalacije

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close