Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija gmail – standardni pogled – ne gre!!

gmail – standardni pogled – ne gre!!

Ne vem kaj naj naredim:( Imam gmail naslov, ampak vedno, ko hočem dostopati do pošte, se mi ustavi. Češ, da imam prepočasni internet – ampak to ni res, saj pa včasih pa sem lahko dostopala. Zadnji teden pa ne morem več, se mi kar ustavi pri nalaganju in moram potem preklopit na navaden html pogled, sicer se stran sploh ne naloži:(( Ampak tudi, ko sem znotraj nabiralnika, gmaila, mi noben gumb, da moram preklopit na standardni pogled, ne pomaga, ne gre, vedno isto. Tako do marsičesa sploh ne morem dostopat. Kaj naj naredim, je kje kakšna nastavitev, karkoli??? :((

Prosim, res nihče ne ve?? Kaj naj zdaj naredim:(((

Po mojem ne dobiš pametnih odgovorov, ker ne napišeš
točno na kakšno napako naletiš,..

Prepiši kaj ti sistem točno javi..

pa še:

kateri operacijski sistem imaš in podobno…

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Se opravičujem! Imam win xp, uporabljam internet explorer. Napiše mi pa tole:

Nalagam …
Postopek traja dlje kot običajno.

Če je vaša internetna povezava slaba, lahko še malo počakate, da se stran naloži, ali pa zaenkrat uporabite pogled osnovni HTML.

Če uporabljate svojo običajno internetno povezavo in navadno čez ta korak nalaganja pridete brez težav, osvežite stran v brskalniku. Če boste imeli še težave z nalaganjem računa, obiščite center za pomoč, kjer boste dobili napotke za odpravljanje težav.
——-

No, in če grem v osnovni html, veliko funkcij sploh nimam. Če pa čakam in čakam pa nič ni. Bi mogla kje kake nastavitve spremenit, kaj? Hvala!

kot si že napisala, obstaja možnost, da imaš resno
prepočasno povezavo.
To se običajno dogaja kadar uporabniki dostopajo preko
navadne analogne linije do interneta.
Kakšen tip povezave pa imaš ??

če imaš analogni, potem poglej s kakšno hitrostjo se modem poveže
na net ??

drugače pa to ne bi smel biti problem..

Navadno analogno linijo imam. Ampak včasih pa sem lahko normalno dostopala oz. tudi, če se je že kdaj pojavilo to obvestilo, je potem izginilo in se je pojavil standardni pogled. Tu pa se nič ne spremeni, spodaj kar napiše dokončano, kot da se vse ustavi. Zadnje čase pa kar nič več ne gre, groza:(( Ne razumem, zakaj zdaj tako – in ne da se nič spremenit – kakršnekoli druge nastavitve ne pridejo v poštev?

In s kakšno hitrostjo se modem poveže na internet ???

si poizkusila počistiti začasni pomnilnik v internet explorerju:

– orodja
– internetne možnosti
– brisanje datotek – pa še kljukico daj na brisanje vseh datotek

lp

Hitrost, ki mi jo spodaj izpiše, je 14’4, navadna arnesova povezava (še iz starih starih časov). Tako, zdaj sem pobrisala začasni pomnilnik in po nekaj minutah mi je potem končno naložilo sran v standardnem pogledu! Tega sem pa res vesela, genialen si (kot ti že ves čas govorijo:))!!

Imam pa še eno majhno vprašanje (da ne bom nove teme odpirala): ponavadi, kadar si dal v rač. cd, dvd, usb…, ga je zaznalo in se je sredi ekrana pokazalo pojavno okno – v smislu, kaj dalje. Sedaj se mi ne gelde na to, kaj dam v rač., ne pokaže. Se da to kako ponovno uvest? HVala!

Hitrost, ki mi jo spodaj izpiše, je 14’4, navadna arnesova povezava (še iz starih starih časov

se mi je zdelo, ker gmail samo v teh primerih napiše to opozorilo.

daj povej – kateri modem imaš ti to doma ???

namreč 14.400 je čisto osnovna brez tistih x2 in podobnih standardov,
ki pohitrijo dostop do neta ??

prejle sem malce prehitro klikal sem in tja 🙂

torej za cd-pogone naredi naslednje:

– Moj računalnik (klikni 2x)
– na cd-rom pogonu klikni desno tipko – izberi Lastnosti:

– Jeziček samodejno predvajanje:

– izberi si npr.: Glasbene datoteke – in potem spodaj izberi:

Za vsako izbiro dejanja me pozovi…

lp

Joj, ne vem kak modem imam – bi mogla res preverit. Očitno pa je slab. Saj to itak verjteno ne morem popravit, če imam navadno linijo…:/

Glede samodejnega predvajanja pa ne gre, na nobenem pogonu. Recimo zazna, kar dam noter (npr. za cd se pokaže tak majčken cd poleg puščice), ampak pojavnega okna pa ni. Pa je vse tako obkljukano, ampak ne gre:(

Imam pa še eno vpr.: kadar nisem povezana na net in imam odprto okno gmaila, se mi prikaže obvestilo (kar naprej): prepričajte se, da so nastavitev 'jeziki…&apos v Internet Explorerju ni prazna. ???

Ne moreš verjamet?! :), ampak lahko popraviš hitrost dostopa. Če imaš slučajno res še (kar komaj verjamem) 14k modem, boš z vgradnjo 56k modema, ki je danes minimum za analogen dostop, dosegla vsaj štirikrat hitrejšo povezavo. To je pa že nek napredek, kajne?
Torej, kot ti je že Klemen napisal: prepiši oznako modema, gotovo ima kakšno ime ali nalepko spodaj ali pri strani, razen če imaš interni modem?

Še predlog – prenesi si še brskalnik Firefox, dosti bolje se bo obnašal kot Internet Explorer, ki ima očitno že nekaj navlake, ki malce ovira njegovo delovanje.
Firefox dobiš tule:

Izberi slov. verzijo 2.0.1 za Windowse.

:))) Jah, ne vem, tako mi piše, da je taka hitrost. Sicer pa je modem: Interni, smart link 56k voice modem, priključeno k COM3.

Pa saj sem ravno kupila nov rač., kako bi lahko IE že imel toliko navlake?? In sklepam, da bom cele ure vlekla dol Firefox… Kaj pa, če bi na kakem javnem rač. potegnila to dol – pa na usb – je to nemogoče? Samo vprašam:)

smart link 56k voice modem, priključeno k COM3.

Pa saj sem ravno kupila nov rač., kako bi lahko IE že imel toliko navlake?? In sklepam, da bom cele ure vlekla dol Firefox… Kaj pa, če bi na kakem javnem rač. potegnila to dol – pa na usb – je to nemogoče? Samo vprašam:

——————————————————————————–
Bo še najbolj pametno – na usb ključek pa doma instalacijo pa bo delalo.

glede modema pa takole:

prosim prepiši mi string s katerim se povezuješ na internet.
tam ko imaš nastavitve modema in dodatne lastnosti.

če se prav spomnim moraš imeti tam nekje napisano:

&x2& pa tako naprej – skratka x2

pa mislim da se bo modem povezoval 100% hitreje.

glede popup.-a pa očitno nisi naredila domače naloge, ali ti
pa jaz nisem pravilno napisal:

greva še 1x:

– moj računalnik
– izberi si cd-pogon – desna tipka – lastnosti

– jeziček samodejno predvajanje
– izberi si glasbene datoteke in spodaj daj označi: Za vsako dejanje
me pozovi

– potem si izbereš: Slike in spodaj daj označi: Za vsako dejanje
me pozovi

– potem izberi: še preostale opcije: in spodaj daj označi: Za vsako dejanje
me pozovi

bo šlo ??

Glede popup-a sem naredila domačo nalogo, zdaj sem to še večkrat poskusila – a rezultat je enak. Šla sem na samodejno predvajanje, obkljukala za vsako + vedno me pozovi, uporabi in v redu. Ali pa sem poskušala brez uporabi, pa samo v redu, ampak je vedno enako. Pokaže majčken cd, potem pa izgine – ni samodejnega zagona cdja, ne usbja, nič…. Kaj naj zdaj?

Za modem pa, hm, string (če bi jaz vedela kaj je to:)), bom poskusila izpisat vse, kar se mi zdi pametno:) Verjetno ne rabiš ponudnikov tel. storitev, torej tu ni pravi naslov, gremo dalje. Hitrost vrat je bila 460800, a to spremnim na več – na 921600?
Pomnilniški obseg verjetno ne rabiš, IRQ je 19. vrsta gonilnika 5.1.2535.0

&x2& pa tako naprej – skratka x2 – kaj takega nimam nikjer napisanega…:/

Glede popup-a sem naredila domačo nalogo, zdaj sem to še večkrat poskusila – a rezultat je enak. Šla sem na samodejno predvajanje, obkljukala za vsako + vedno me pozovi, uporabi in v redu. Ali pa sem poskušala brez uporabi, pa samo v redu, ampak je vedno enako. Pokaže majčken cd, potem pa izgine – ni samodejnega zagona cdja, ne usbja, nič…. Kaj naj zdaj?

Glede tega samodejnega zagona ?????

Če se v windows-e prijaviš kot drugi uporabnik – ali ti potem tale popup
deluje ??

Glede modema pa:

Start
nastavitve
nadzorna plošča
možnosti modema in telefona
jeziček modemi
si izbereš modem – Lastnosti
jeziček dodatno
prepiši: dodatni ukazi za incializacijo – kaj imaš napisano ???

lp

Sem bila odsotna par dni… Evo, če preklopim med uporabniki, ni nobenega rezultata, vse isto. Pokaže se tak majčken cd ob puščici, potem pa namesto, da bi se zagnal in pokazalo pojavno okno, vse izgine. In moram lepo ponovno na moj rač. pa tam kliknit dalje.

Kar se pa inicializacije tiče: meni tam ne piše čisto nič. Samo črtica utripa, če bi hotela kaj napisat, to je pa tudi vse.

Sem si pa na usb prenesla firefox. Verjetno bi jo mogla zdaj shranit še na rač. pa zagnat. Samo meni se tudi sanja ne, kako se to potem uporablja in kako je z IE…

Meni se je isto dogajalo, da mi ni samodejno odprlo cd. Problem sem rešil, vendar ne najdem postopka kako. Prosim potrpi, ga iščem, ker imam nekje napisan cel postopek.
Se javim takoj ko najdem

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close