Najdi forum

DVIX Hyundai podnapisi

Živjo!
Moja mati si je omislila Hyundaiev DVIX. Vse lepo in prav, ampak nikakor ne znamo naštimati podnapisov. Moja yamada ima v meniju opcijo, da izbereš velikost, barvo, senco, pozicijo podnapisov. Tale hjundaj pa te možnosti nima, alpa ga jaz ne vidim.
Malo se mi zdi, da bi mogli kak firmware (al koko se že temu reče) gor dat?
Kak nasvet?

Uf, škoda, da ni izbrala Quadro, Hyundai so bolj za ‘na cesto.’ No, nekako bo morda le uspelo nastavit tudi ta predvajalnik, čeprav je z njimi menda več težav.

Maxi, kakšen bolj konkreten nasvet?

Žal ne. Počakaj na kakšnega srečnega lastnika predvajalnika Hyundai. Medtem ko čakaš na odgovore pa nam zaupaj model ali oznako predvajalnika.
Običajno se vse nastavi z daljincem, seveda se lahko predvajalniki v tem tudi zelo razlikujejo. Firmware včasih pomaga, ne pa vedno…
Če je izdelek ravno kupila in bodo težave s temi podnapisi, ga še vedno lahko zamenja, saj so cene skorajda enake izbira pa velika. Prodajalci običajno znajo svetovati primeren nakup, malo po lastnih izkušnjah, ali pa na osnovi morebitnih pritožb, vprašanj in reklamacij. Če je le možno, lahko predvajalnik preizkusite že v trgovini, čeprav niso dragi – vsakdo želi, da takoj in dobro ‘špila’.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close