Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija spet v škripcih – podnapisi

spet v škripcih – podnapisi

Mam film, pa podnapise zanj. Ker podnapisi niso sledili filmu, sem jih z TimeAdjuster “zrihtala”.
Zdaj imam (ko zalaufam CD) eno ikono BSplayer – film, ter eno ikono Adobe s končnico srt. Ko film že zalaufa, z miško prinesem ta file na film in zadeva šiba!

Problem: čez vikend sem bila doma in sva hoteli s sestro gledati filme. Pa jih na njenem računalniku ne zažene, ker da nima “nekih gonilnikov”…!?

Dajte mi svetovat, prosim, kako naj film zapečem, da bodo podnapisi o.k.?
A ga lahko tako zapečem, da bodo podnapisi že na filmu, takrat ko bo film zalaufal?
Hvala!

Kodeke dobiš npr. tule:

Sicer pa na cd posnameš oboje: npr. film (datoteko avi ali mpg) in datoteko s podnapisi (srt ali sub). Najbolje je, če imata enak prvi del imena (kamasutra.avi , kamasutra.srt).
Potem potrebuješ samo še BSPlayer, poženeš film in to je to. Samodejno bo predvajal tudi podnapise.

Mi je nerodno do daske…ampak ne vem kaj so kodeki….žal.

Tisto s podapisi sem pa probavala…ampak je NEMOGOČE dobiti dol z enakimi imeni. Imam npr. film z naslovom:
[Divx – ITA] The.Omen.666.il.Presagio.2006.iTALiAN.MD.TS.XviD-iMC.avi
….sploh ne sanjam da bi dobila dol iste podnapise…..ali pa delam oz. razmišljam kaj narobe???
Hvala

preprosto preimenuj….(desni klik z miško: rename/preimenuj)

LP

A resno????
Sploh nisem na to pomislila….sem avtomatsko mislila da morajo biti taki kot jih potegnem dol!! Zdej moram pa probat….HVALA!

Yap, yap… večina rešitev v računalništvu je enostavnih – ko jih odkriješ seveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close