Najdi forum

Hoferjev PC MEDION 8820

Živjo!

V ponedeljek je v Hoferju akcija za PC MEDION MD 8820. Videti je kar vredu škatla, ampak…
– Se vam ne zdi, da bi se dalo še kje kaj boljšega sestaviti za isto ceno?
– Kaj pa servis? Se mi zdi, da znajo biti problemi, ker so Avstrijci vmes, ti pa so zelo počasni in se dajo prosit!
– Malo me skrbi tale nova VISTA, ker se jo vsi računalničarji, ki sestavljajo boxe, izogibajo. Menda bo še nekaj problemov, preden bo vse laufalo.
– Ali mislite, da bi za osebno uporabo potreboval še kajkšen program, ki pa ga ni vključenega v to Hoferjevo ponudbo (npr, antivirusni, pa še kaj…???)

Prosim za vaše mnenje, sploh pa tistih, s katerimi se mogoče vidimo v ponedeljek v Hofru!!! 🙂

Lep pozdrav, F. Hofer

A RES NOBN NE MISLI KUPITI TEGA PC-ja? http://www.hofer.si

Ti ga kar kresni, itak jih bo najbrž prej zmanjkalo, preden se boš prebudil in odšel do Hoferja – to je namreč tržni trik.
Mašinca, ki jo običajno nudijo, sploh ni slaba.

Za to ceno boljše konfiguracije ne dobiš nikjer. Vedi pa, da je naložena angleška Vista, ki se ne da nadgradit na slovensko.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pa saj daš to lahko dol in XPje gor, ne :)))

komot :)))

HEHEHHE….

TALE PC JE ŽE MOJ IN ME ČAKA DOMA…. 🙂

Upam, da je res ok…

Če pa kaj zaškrta, potem pa bo prišla DOBRA VILA… hehehe….

Danes zjutraj je bla panika pri Hoferju, ker so vsi letel po ta PC-je. Še dobro, da imam kondicijo in živce!

Good luck Frenk, poročaj nam, kako si zadovoljen z nakupom.

Kaj pa dodatki, ki so jih tudi reklamirali? misim na miške itd… si je kdo ogledal to?

Seveda, stvar deluje in imam doma 🙂

Pa kaj ste tako nezaupljivi? MIslite, da dobite prazen box brez nič? 🙂

Da deluje, (skoraj) nismo dvomili. Sedaj nam pa še poročaj, KAKO deluje.

Ma, ne moreš verjamet! Mora gret! Hehe :))) Kaj pa mislite, da manjka računalnikom, ki jih prodaja Hofer? So kaj slabši od Tuševih? Sparovih? Dajte no, … :))) LOL

Oj!

Zaenkrat sem ful navdušen, dela vse!!! Ohišje je dobro in uporabno. Gor smo dali real player, mozzila….

Skratka deluje vse.

Tudi RTVSLO.si oddaje delajo (menda so govorili, da ne dela).

Najbrž kateri gonilniki še niso na voljo, ampak… Bodo že poštimali!!!

Skratka, pejte iskat (če je še kaj v Hofru… heheheh…:)

Lp

F. Hofer 🙂

Kar ne morem verjamet :)))

Imam nekaj izkušenj s tistim od Mercatorja. Slabih izkušenj….

Zato načeloma ne kupujem PC-jev v trgovinah, kjer prodajajo tudi kruh. Nekaj evrov prihranka mi ne pomeni toliko kot kvaliteten servis pri roki, kjer ne komplicirajo, če kaj crkne….

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Mercator prodaja v glavnem PCX modele, katerih je največ po slovenskih trgovinah. Ni, pomembno, če prodajajo tudi kruh, temveč – kaj dobiš v boxu.

Poleg tega, kaj dobiš, je zame pomembno tudi, kako ravnajo ob reklamacijah ter kakšen je servis.

Vse to troje se ni najbolje odrezalo:

– PC-ju niso bili priloženi gonilniki,
– reklamacije ne moreš uveljavljati v trgovini, temveč samo na pooblaščenih servisih (čeprav je to v nasprotju z Zakonom o varstvu potrošnikov – res pa je, da nismo na vso silo vztrajali, ker potem bi PC res pristal v kakšnem kotu skupaj s starim kruhom),
– na servisu so komplicirali, popravilo je trajalo nenormalno dolgo, gonilnikov spet ni bilo mogoče dobiti…

Seveda pa obstajajo izjeme in verjamem, da ima kdo boljše izkušnje. Še najboljše verjetno tisti, ki se mu PC ni pokvaril…

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

PCX-ovi računalniki so ‘prazni’, brez operacijskega sistema. Na ‘hoferjevem’ pa je že nameščena Vista, tako da je ta strah odveč.
Poznam seveda tudi negodovanja lastnikov PCX-ovih računalnikov, katere morajo ob okvarah voziti na nič kaj prijazen Acordov servis v Ljubljani – ampak – kot sem že zapisal, kaže da ljudje pokupijo največ te znamke, ki žal prevladuje v večini slovenskih trgovin. Vsaka šola nekaj stane.
Drugače pa vsak računalnik nekaj dni po nakupu lahko zamenjaš v trgovini, ni treba kar takoj na servis. Kdo vztraja, to tudi doseže.

Za razliko od “najboljšega soseda”(zakaj že naj bi bil najboljši ne vem…???) v Hoferju vzamejo blago nazaj brez besed in izplačajo kupnino na roko, če rečeš, da z blagom nisi zadovoljen. Osebno preizkusil že nekajkrat!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

A, dej no nehi Pero, kar ne morem verjamet. Pol je pa Hofer dost boljši od Mercatora in LeClerca. U glavnem dečki in dekl’ce: Hofer prodaja povsem solidne mašince, le premalo jih pripeljejo. Navali narode u vrsto!

Podpri tole svoje nakladanje z lastno izkušnjo. Če pa rabiš kakšno škatlo, pa se mi javi. Zate seveda ne bo zastonj. Pa ne okol govort…

Aja, pa še to; ko bo kakšna nalepka PCX na formuli 1, kot so Medionove, bom mogoče verjel, da sta ti dve znamki celo primerljivi. Do takrat pa ocenjujem, da je poslovanje PCX-a približno tolikokrat manjše, kot je tranzistorjev v procesorju….

Oh, Pero? A ti to meni o nakladanju? Očitno missunderstanding. Jaz zagovarjam kakovost Hoferjeve robe, pa si morda narobe razumel frazico ‘ne morem verjamet’? Če bi prebral vse moje odgovore, bi vedel, da sem že na začetku predlagal nakup Mediona :)))
Kište pa ne rabim spljoh, ker jih tudi sam prodajam, malce drugačne konfiguracije so sicer kot Hoferjeve, ampak zelo dobre. Ne moreš verjamet, kajne? Hehe. Ampak tko pač je kolega!

Poglejte malo cene računalnikov in opreme na stran Hofer.at pa vam bo jasno za kakšne kupce nas imajo in kaj si privoščijo v tej naši bogati državi.
Nekaj podobnega smo doživljali na morju v Umagu ko se v restavraciji vzhodnjaki kregali (vpili en na drugega in na vse),porivali… za tople brioše (beri PC, notebook), osebje je pa imelo vsakdanji zastonj show (prodajalci v Hofru imajo isto), samo na fotkanje se še ne spomnijo.
Lep pozdrav vsem sedanjim in bodočim kupcem v H…..u!

Sosed čez cesto

V končni fazi je itak vse iz Koreje ali Taiwana, pa kupi v Avstriji ali pri nas. Pomembno je le, da so ljudje z opremo zadovoljni. Če niso, pač porinejo na bolho, nategnejo neuke ljudi in si nabavijo dražji računalnik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close