nalepke za na kuverte
Imam en kup naslovov, na katere bi rada pošiljala pošto. Do sedaj sem jih kar staromodno natipkala, ampak glede na to, da jih je čedalje več + uporabljam večkrat iste, me zanima, kako lahko zadevo spravim na nalepke.
Malo sem že brskala in našla navodila za spajanje dokumentov v Wordu in Excelu, ni mi pa čisto jasno, ali mora biti baza podatkov nujno narejena v Excelu ? Trenutno imam naslove shranjene v wordu, ampak zgolj zapisane in oštevilčene po vrsti. Kaj mi svetujete?
Nalepke imam Awery Zweckform, ampak mi v tem programu tudi ni še uspelo ugotoviti, kako zadeve funkcionirajo – če ima kdo kakšna enostavna navodila, se priporočam:)
Hvala vsem, ki si boste vzeli čas za odgovor!
Baza podatkov je lahko tudi v Wordu, vendar mora biti organizirana po stolpcih Wordove tabele (NPR: G-Ga, Ime_Priimek, Naslov, Pošta, Kraj, …), in vsaj prejemnik mora bit v svoji vrstici tabele.
Ko enkrat narediš to, ugotoviš, da je tak seznam itak lažje vzdrževati, sortirati,… v Excelu. In na koncu, če si pameten, pristaneš an Excelu.
Ni pa nujno, da na ta način delaš samo serijska pisma. Pred leti sem imel v takem seznamu npr. program za tiskanje virmanov (vsaka vrstica je bil en virman) ali pa program za pripravo pogodb.
Vedno so bili podatki v Excelu (zaradi lažjih poročil), Word pa je bil v vlogi prezentiranja besed in logotipov in lažjega oblikovanja izpisa (v glavnem, vse, kar so njegove prednosti – gradnje baze podatkov ni njegova prednost)
Torej, če imaš podatke v prostem tekstu, te čaka kar nekaj dela. Če so posamezni deli naslovov ločeni z npr. podpičjem, lahko del postopka pohitriš z ukazom Tabela/pretvori tekst v tabelo.
Forum je zaprt za komentiranje.