Najdi forum

Privzeti predvajalnik

Včeraj sem si zinštalirala winamp na PC, da bi lahko poslušala internetni radio. Zdaj se spomnim, da me je pri povezavi sistem vprašal nekaj o privzetem predvajalniku (ne vem točno, kaj). Danes pa hočem na 24ur.com gledat internetni TV, pa se ne zgodi nič. Predvidevam, da se ne odziva zaradi moje včerjašnje nastavitve za radio. Kje naj pogledam oziroma nastavim, da naj mi video posnetke (TV) privzeto odpira z windows media playerjem?
Hvala vsem znalcem!

To si pa naštimaš znotraj samega Windows Media Playerja – zgoraj desno poiščeš opcijo Tools – – Options in si v zavihku File Types izbereš , kaj želiš odpirati s tem programom. Upam, da sem bila v pomoč:)

Ne bo šlo, ker ne vem katerega tipa je file na 24ur.com. A ima kdo še kak drug predlog?
Predvidevam, da moram sistemu povedat, da je privzet player windows media player. Kako?

na 24ur.com se predvaja v windows media player-ju. Odpri win player greš pod orodja,možnosti,odpreš zavihek vrste datotek in obkljukaj(označi): 1,2,8 in zadnja dva okenčka na koncu pritisneš še uporabi in vredu pol bi ti moralo delovati ta stran.Če ti pa ne gre tako pa daj če imaš možnost ga še enkrat instalirati windows media player potem ti pa res mora 100% delati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close