Najdi forum

ne odpre mi mon-a

Včeraj sem uspela moj laptop, windows xp, priklopiti na kabelski internet. In glej ga hudiča, ne odpre mi Mon-a. Odpre sicer background, tole modro podlago s snežinkami in tu se stvar zaključi. Do nedavnega sem na net dostopala z vodaphone wireless, pa se je mon na istem laptopu čisto normalno odprl. Zakaj se sedaj ne odpre????

Žalostna Maruša 🙁

In kateri browser uporabljaš? Druge strani pa normalno odpira? Ti javi kakšno napako?

Lp, Max

Uporabljam Explorer. Ja, druge strani, kar sem jih gledala, avtonet, najdisi, 24ur in podobne, mi vse odpre. Edino za mon sem zapazila da mi ga noče do konca naložit. Nič ne javi, samo rdeče črtice, ki kažejo nalaganje na spodnjem delu strani se naložijo skoraj do konca, pol pa čaka, čaka, čaka, po 15 minutah sem se pa tudi jaz naveličala čakati. Ne, nobenega errorja ne javi 🙁

Probaj izbrisati vse nepotrebne datoteke (temporary internet files…) in probaj še enkrat.

Lp, Max

Marusa, čez Lisičko je ni 🙂

Meni se je z Lisičko 1x dogodilo podobno (odprlo pa mi ni samo določenih forumov). Ko sem pobrisala cookije je šlo.

Hehe, tut Lisička ;-)) ni pomagala.
Je naša čuvena mreža po parih dneh matranja in vzdihovanja prostovoljno kapitulirala. Mende so zdej veljaki z netakoslavnega ljubljanskega podjetja, ki ponuja dostop do neta, nekej ruter apgrejdal in pravjo od doma da zdej že dela in da tut forum odpre s svetlobno hitrostjo (ok, malmanj hitr).

:-))

Kupš nov ruter, nov modem, napeleš mrežo in ko da ne bi blo že s kabli in vrtanjem lukn čist preveč opravka pol ugotoviš, da še tiste škatle, k nej bi delale, odpovedujejo sodelovanje.

Še ena fora od prej: sem spraševala zakaj za hudiča en pc ne najde IP-ja in se noče prklopt na net … mejhnmal da smo cel računalnik menal in na konc ugotovil (no, ugotovil napol), da je zanič al kabel alpa samo tist konc plastike na kablu k vtakneš v pc. Kaj točn, je pa treba še stestirat.

Kašna groza je to vseskup no! Čist preveč za nežno žensko dušco 🙂

Hvala za razumevanje!

LPM

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close