Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pregledovanje zgodovine na rač.

pregledovanje zgodovine na rač.

zdravo. zanima me, kje lahko pogledam, katere spletne strani je nekdo obiskoval oz. kaj je pisal v forume, kakšne mejle je pošiljal … V bistvu bi rada pregledala svoje stvari, da točno vidim, kaj vse mi lahko drugi preberejo, če tega ne pobrišem. lp

Pošte ti naj ne bi mogel “nihče” brati, če gledaš pošto preko www (in če imaš izklopljen AutoComplete…). Če uporabljaš pa kakšen mail client program, ki je brez šifre, potem pa lahko.

Glede zgodovine internetnih straneh, pa vidiš lahko tukaj C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\History oziroma tukaj C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Temporary Internet Files

Glede forumov, pa itak lahko vsak vidi kaj si pisala na forumih. V računalnik se pa samo to ne shranjuje…

Lp, Max

max, zahvaljujem se ti za info.

kako pa preverim, če imam izklopljen auto complete?

Pojdi pogledat v: odpri IE –> Tools –> Internet Options… –> Content –> AutoComplete… –> in poglej kaj imaš vklopljeno. Najbolje je kar vse izklopiti. Sploh zadnje dve kljukice…

Lp, Max

Še lahko Max v slovenskem jeziku?

Hvala!

Tudi jaz bi prosila za navodila v SLo jeziku. Hvala!

To pa res ni nič težkega, v internet explorerju greš na Orodja / Internetne možnosti / Vsebina / Samodokončaj .

Seveda ne smemo pozabiti tudi na piškotke, kjer vidimo katere spletne strani je nekdo obiskoval, velikokrat pa si “zapomnejo” tudi sejo in tako lahko nekdo pride do podatkov ne da bi se logiral (ponavadi tista kljukica Zapomni se me na tem računalniku). V piškotkih se lahko vidi tudi ime, pod katerim sodelujemo na forumu in tako lahko nekdo hitro vidi kakšne traparije smo pisali po določenem forumu.

Rachek hvala! In kako se lahko vsa zgodovina izbriše? Mi lahko svetujete postopek, pa v slovenskem jeziku? Hvala!

Poskusite tule: >http://office.microsoft.com/sl-si/help/HA011906921060.aspx>

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close