Najdi forum

down filme ?

Iz katerih strani….. s torenti downloa.. filme

Skoraj z vseh, samo ne vseh.

Najbolj brihtn odgovor od najbolj brihtnega človeka…

Dragi/a moj ZzzZZZ! Težko bi kar takole ‘na uč’ po tvojem veleumnem vprašanju sodil o tvoji brihtnosti!? Moj odgovor je kar pravšen zate se mi zdi. Uporabi iskalnik (če ga znaš) in si sam/a poišči nekaj torrent linkov – in skoraj na vsakem boš našel/a tudi kakšen film, vprašanje le, če bodo vsi po tvojem cenjenem okusu.
Če pa ne poznaš nobenega programa za uporabo torrentov, lahko izbereš BitComet, ki je v slovenščini, da se ne boš mučil/a še z angleščino, za katere znanje je itak potrebna tudi določena mera inteligence.

Uporabljam bitComet…Enostavna uprasanja potrebujejo enostavne odgovore….ne da jih ti in podobni ##### Lahko napises npr mininova, isohunt itd….Ne ti odgovoris “uporabi brskalnik”…. Uprasanje je bilo kje vi downloa…. filme?? Ce ne znas ali ne zelis odgovoriti pač ne odgovoris…
Veckrat na raznih forumih zasledim ke ene bedne odgovore….Je bolj da je prazno ,kot pa ###
Lep dan

Tukaj imaš uporabne programe:
kakor tudi strani:

Lp, Max

Ti še pišeš bolj slabo, kaj šele, da bi znal sam kaj poiskati. Kakšno je to tvoje vprašanje: …Iz katerih strani….. s torenti downloa.. filme

Pa se ja ne bojiš, da bi se ti tipke znucale?! Očitno rad krožiš po forumih in sresaš jezo, če takoj ni odgovora po tvojih pričakovanjih.

Mene različni odgovori sploh ne ujezijo, bolj pa površno zastavljena vprašanja, ki odražajo uporabnikovo lenobo.

To je odgovor

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close