Najdi forum

Napajalnik modema

Zdravo!

Zanima me , ali je možno, da zaradi slabega (postaranega) napajalnika modema (THOMSON) ne dela internet (ima veliko loss-a) ker baje brum moti internetni signal.

Je to mogoče le “nategavščina” telemacha da pomiri razbesnjenega naročnika njihovega kabelskega interneta?

Hvala za odgovore!

LP

pač napajalnik čimdalj stran od modema – vsaj pol metra,
pa še vse ostale napajalnike tudi – pa boš videl(a).

če modem ni tvoja last (je od telemacha), naj ga zamenjajo 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Spomnim se primera, ko so starejši (ameriški) kabelski modemi, sicer druge znamke, začeli proizvajati motnje na določeni frekvenci, ki je motila signal oz. sinhronizacijo modema. Ti modemi so imeli napajalnik vgrajen v ohišju, najbrž ga ima tudi Thomson? Tako, da morda le ne gre za muho operaterja.
Ko se je ta problem pojavil pri meni (mimogrede: takratne modeme smo plačevali po 70.000 sit), so mi ponudili nakup novega (sicer cenejšega kabelskega modema), ker so se ravno poslavljali od siola. Pa sem se raje odločil za slovo od kranjskega kabla – in prešel neposredno na siol adsl – in ni mi žal.
Potem so prišli novi časi – in poslovil sem se od siola – in prešel na t-2 (mačka v žaklju, haha!) – in ni mi žal. Bilo pa bi mi žal, če bi se tedaj ločil še od Telekoma in naročil telefonijo t-2,… kar pa so po izjavah zadnjih naročnikov v Kranju res prava jajčka od kitajčka.

Kdo ve, kaj bo jutri? Zgodovina se ponavlja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close