Najdi forum

kaj je narobe

Sin ima naročeno revijo BIM BAM s cd-jem (glasbeno-računalniška zgoščenka) in jih računalnik ne odpre več. Sem mislila, da je z najnovejšo kaj narobe pa sem poskusila stare, večkrat uporabljene in je isto. Zažene se kot avdio cd v windows media player-ju, seveda samo glasbeni del. Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala!

Dajte mi pomagat, no, prosim.

Jaz bi rekel, da imaš pod CD-ROM Autorun naštimano, da se ob vsakem vstavljenem CD-ju avtomatsko zažene Media Player.
A Media Player se zažene ob čisto vsakem vstavljenem CD-ju, ali samo ob teh iz revije?

Ni morala z desnim kliknit na CD-ROM, potem pa v zavihku “Autorun” označiš opcijo, da te vedno vpraša kaj narediti ob vstavljenem CD-ju. “Prompt for an action”

Obe opciji sem poskusila pa se v nobenem primeru ne odpre pravilno. Običajno je cd kar samo zagnalo zdaj pa v obeh primerih napiše, da je vsebina glasbena, kar pa seveda ni.

Maš kakšen msn naslov ali pa si prisotna na kakšni klepetalnici, da ti pomagam v realnem času rešit težavo?
Do kakšnih dveh sem danes na netu, če hočeš. Po moje ne sme bit nič težkega.

piši na petybnino@gmail.com pa ti pošljem msn

ok

Zapri MediaPlayer in ročno začeni BIM BAM s cd-ja, prav gotovo je na njem zagonski program, ki bo predvajal vsebino kot je treba.

A špila? 🙂

kako naj zaprem ? Kako to misliš?

Ne ne špila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close