Najdi forum

Kako odpreti

Kako odpreti porte v router-u NETGEAR za visoki IP pri eMuli !?!

tam ko imaš virtual host

vpiši zunanji port
vpiši ip naslov tvojega računalnika
vpiši notranji port

npr.:

6554 6554 192.168.2.100

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Mi ne uspe najti ” virtual host” kje !Ali mi lahko pošljete sliko ekrane kje je to !!!In mi opišete postopek !!!

Če bi povedal kateri netegar uporabljaš bi morda lhko kakšno rekli, tako pa…
Mogoče ti bodo v pomoč tile dve…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Imam router Netgear RP 614 v3 !!! Prosim za pomoč , če že nisem preveč nadležen !!!!

Hvala vsem

Klemen me bo za tasladke povlekel, ker bom takole dolhg link gor popal, ampak tale je najboljši
kar sem jih našel.

Ker pa ti morda še vedno ne bo jasno: pojdi v menu port forvarding, izberi add custom service in ga poimenuj recimo “mula” vpiši zahtevana porta oziroma en port dvakrat, poleg ip tvojega računalnika, ki ti ga dodeli router in to je to. Če res rabiš bolj step baj step pa le spet piši.

MI NE USPE !!!!! kONKRETNO RABIM ODPRETI PORTE ZA eMULO !!! PROSIM ZA POTRPLENJE IN MI POMAGAJTE KOLIKOR JE V VAŠI MOČI ! Screenshot pa opis v slo. , ker pri ang. sem izgubljen

HVALA

Ah, sem pa premaknil okence, kaj?

Čisto na začetku moraš pravzaprav vedeti, kateri port moraš odpreti.
To moraš preveriti kar v muli, pri nastavitvah. Mula je celo toliko prijazna, da si
lahko izmisliš svojo številko, pa ni razloga da bi jo menjal.
Žal eMule ne uporabljam več, če me pa spomin ne vara sta se porta vrtela tam nekje
okrog 4662 in 4672, saj ni važno, ti imaš morda drugače.
TAkole, sedaj pa grem brati navodila za uporaqbo tvojega routerja, pa ne verjamem
da znam kaj bolje angleško…

1.) pojdi v Port Forwarding Menu
2.) klik d “Add Custom Service” butn
3.) Vpiši prvi port number v prazno polje “Start Port”
4.) Če ti to ni dovolj (in tebi ni ker ima mula še en port number) vpiši še zadnjo številko vrat (port number), torej kar celo območje, saj je vseeno, kaj bi pisal
dvakrat a ne?
5.)Vpiši IP naslov tistega računalnika, ki mu želiš odpret vrata. E tu sem imel jaz probleme ker so mi ljuba deca eMulala da se je kar kresalo vsaka na svojem
računalniki, pa sem moral vsaki eMuli svoje številke vrat vpisat da sem jih potem lahko vsaki posebej tudi odprl. Kera sreča, da tu ti nimaš problema, samo vedeti
moraš kateri je IP tvojega raćunalnika – namreč kot ga vidi router. TA to vidi običajno kot 192.168.0.1 ali 192.168.0.2 pa tako naprej. Če ti ni nič jasno koliko je
tvoja št. poglej v menu Atached devices (in ne pričakuj kakšnih priklopljenih devičk) temveč cifro tvojega računalnika. Če jih je več – no menda veš kako si dal ime
svojemu računalniku? Če pa še ne veš pa preveri tako da preveriš lastnosti povezave v tvojem dragem XPju.
6.) ja to je to. No, OK, vpisati moraš še ime (recimo Moja_ljuba_mula, ampak
dvomim da gre toliko znakov not zato naj bo samo ljuba_eMule ali ukratko Ćiko
– čeprav verjetno tudi šumnikov ne mara:))

Aja! Pa na “Apply” ne pozabi!!!

Aja! Pa na “Apply” ne pozabi!!!

Samo v tem je bil problem !!!! HVALA HVALA HVALA HVALA

PA LEP DAN VSEM

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close