Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako vstopiti v MSN, če ne poznaš gesla?

Kako vstopiti v MSN, če ne poznaš gesla?

Stvar je v tem, da visi moj fant non stop na MSN-ju in mi zapira svoje pogovore, ko vstopim v sobo. Verjetno se ne pogovarja kar tja v tri dni po več ur – pozno v noč.

Hvala za odgovore,
Julija

Zaposli ga kako drugače, da bo visel v tvoji sobi, pri tebi… Saj to menda znaš, kajne? :)))

Oh, sem mislil najprej da sprašuje mama za svojega sina in se že namenil napisati nekaj krepkih o razvajenih mulcih in popustljivih mamah.
Ampak fant??? Lepo te prosim: če ni zaupanja med vama, če fant nekaj skriva pred tabo, če je kot zgleda raje na čveku kot s tabo,…

pusti ga na hladno, je moj nasvet in ne prihajaj mu več na obisk. Če si pa tako strašansko zaljubljena, da ne moreš prekiniti stikov z njim pa se lahko potem prijaviš na MSN in poskusiš stopiti v stik z njim kot skrivnostna neznanka. Morda boš celo zvedela kaj se pogovarja pozno v noč…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Če takoj zapre pogovor, ko vstopiš v sobo, počne nekaj, kar ne bi smel!

Postavi ga pred dejstvo, da veš, pred vprašanje, kaj počne. Če ne bo pripravljen na iskren pogovor, naj spoka! Razen,če si rada zatiskaš oči.

Še to, če poskušaš vdreti v njegov msg, se samo spuščaš na njegovo podlo raven.

Tudi na specializiranem forumu za računalništvo, si dobila odgovore, ki se nanašajo na vajin osebni odnos in ne na vdiranje v MSN. Torej mora biti nekaj na tem, da je treba graditi na odnosu in tudi samemu sebi, ta ti kaj takega ne pade več na pamet.

Uf, kako ste napadli Julijo, ki je hotela svojega Romea spraviti nazaj na pravi nivo 🙂 Kaj pa je revica kriva. Strinjam pa se, da samo MSN ni vzrok njenim težavam.

No, pa še to: če želiš izvedeti kaj se pogovarja pojdi v nastavitve MSNja (tudi če ni ravno prijavljen) in vklopi beleženje zgodovine pogovorov. Če imaš srečo ima to že vklopljeno – v tem primeru boš vse njegove pogovore razvrščene po osebah našla nekje v mapi Moji dokumenti. Če ni prijavljen v XPje potem moraš v

C:/documents and setings/Uporabnik/My documents/moje prejete datoteke/”nadimek_tvojega_bivšega?_fanta_v_MSN”

če pa je že prijavljen v XPjih (ne pa nujno tudi v MSN) potem samo hop v moje dokumente in Moje prejete datoteke in ekola. Potem seznam samo sortiraš po velikosti ali pa datumu, da vidiš s kom se največ in nazadnje pogovarja in klik v veselo branje.

Če nima vklopljeno pa greš v MSNju v “Možnosti” in izbereš “sporočila” tam pa spodaj pokljukaš “zgodovina sporočil” in celo če hočeš naštimaš (z “browse”) kam naj se shranjujejo sporočila.
Če ti je mnogo do vohunjenja lahko potem izbrano mapo še označiš kot skrito in v možnostih mape izključiš prikaz skritih map, pa sploh ne bo vedel da ga čekiraš.
Seveda pa sem še vedno mnenja da je to narobe in da odkrit pogovor zaleže veliko več..

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close