KAJ JE TO????
A MI LAHKO NEKDO POVE NEKAJ-NAMREC NA MEJL SEM DOBILA TO SPOROCILO
Vi ali nekdo drugi je koristil Vas e-mail da registrira uporabniski ra赮 naXY
Na spodnji link kliknite,da aktivirate ra赮.ȥ boste imeli tezavo pri aktivaciji ra赮a nas prosimo obvestite o tem..:
DRUG JE PODOBEN
Zaprosile ste za uporabni¹ki ra赮 na strani …..in ste
za kontaktni eMail navedli
ȥ tega niste storili, prosimo ignorirajte ta eMail. Oseba, ki je vpisala
va¹ naslov je imela IP 00000000 Prosimo ne odgovarjajte.
ȥ ho襴e svojo registracijo potrditi, morate odpreti slede诠povezavo:
KAJ SE JE PRIKLOPIL NA MOJ PC AL KAJ.
saj je zadeva bolj kot ne najbrž enostavna….
če si na adsl-u se ip naslovi menjajo vedno ko se ponovno prijaviš…
da se pa ljudje zatipkajo pri email naslovu je pa meni čisto
nekaj normalnega..
seveda razen:
– če ti ni kdo vdrl v sistem
– ali pa imaš narobe kofiguriran usmerjevalnik in nekdo
preko npr. tvojega brezžičnega sistema “srfa” po netu
Malo kompliciraš s tem, mar ne? Nisi odgovorila, ali se ta dva maila nanašata na registracijo na spletni strani partis.si in je v njem naveden mail naslov z domeno T2 (z uporabniškim imenom in geslom) uporabnika, ki se je registriral na omenjeni spletni strani (ali kateri koli drugi)?
Če je tako, potem enostavno zbriši prejeta maila in se ne sekiraj. Prišlo je namreč do napake in je bil mail dostavljen tebi, namesto osebi, ki je opravila registracijo.
Dobila si že dovolj pojasnil na svoja vprašanja, ki jih površno zastavljaš in jih ne dopolniš.
Hmmm, sem imel kar prav.
Napad na omrežje T-2?
29.12.2006
Sodeč po pisanju na spletnih forumih in blogih ter odzivih nekaterih naših bralcev so uporabniki storitev internetnega ponudnika T-2 v poštni predal prejeli neželeno elektronsko sporočilo (nekateri celo več), naslovljeno na nekega drugega uporabnika T-2 ter z njegovim uporabniškim imenom in geslom, ki pa se je izkazalo za neveljavno.
Obstaja možnost, da je nekdo prevzel nadzor nad poštnim strežnikom T-2 in si na ta način zagotovil poštne naslove, na katere je poslal sporočila. V podjetju T-2 zaenkrat ne dajejo izjav.
Povzeto po
Forum je zaprt za komentiranje.