mp3 in prenosnik
Pa sem se znašla pred težavo. Imam mp3 predvajalnik Grundig, na kterem imam en kup datotek s pesmimi. Do tu vse ok:) Te mape sem naložila s svojega računalnika. Potem pa sem hotela na prenosni računalnik te mape prenest, da bi jih imela tam (kakor jih prenesem z usb-jem in je čisto ok), ampak se pojavi problem. Ko prenosnik zazna grundig, mi da dve opciji: ali sinhronizira (?) ali pa ne naredi nič. Če dam, da naj sinhronizira, ker druge možnosti itak nimam, mi javlja neke napake + vse mape zmeša in jih naredi po svoje – pa še kljub temu jih skorajda nič ne zazna – kopiranje pa seveda sploh ni možno.
Neverjetno skratka in ne vem kaj naj! Ker, ko sem prvič dala iz tistega prenosnika nekaj albumov na mp3, je bilo pa ok – pa smešno je, ker mi zdaj zazna na tistem prenosniku kot, da so tisti albumi še zmer gor, čeprav jih ni več!
Kaj naj torej zdaj naredim, da bom lahko prenesla te mape iz mp3ja na prenosnik? Jaz bi samo rada, da bi bila normalna ikona z mapami, ki bi jih prekopirala potem. A tega ni nikjer.
Pa sem spet naletela na eno težavo. Rada bi zbrisala določene mape z glasbo pa jih ne mroem. Piše, da te pa te ne morem zbrisat, ker imenik ni prazen. Kaj zdaj to pomeni??? Saj imam potem pod lastnostmi napisano 0b, ampak ne da se pa zbrisati, kar povzroča na mp3ju probleme – kar vmes mi zmanjka glasbe (ko gre za te prazne datoteke, ki so neizbrisljive) in moram potem klikat in klikat, da pride zopet do mape, kjer so pesmi. Kako naj te mape zbrišem?
Saj sem poskušala vse mogoče že. Vem pa, da je možen razlog ta, da je bila v (mislim, da vseh, nisem pa ziher) mapah kakšna pesem prej, ki je bila z napako in potem mi je začelo preskakovat, hreščat itd., zdaj sem pa tu.
Ne vem, a imam samo jaz te probleme z mp3jem ali kaj??:((((
Probaj s kakšnim programom ki je bil na CD-ju. Pa je sploh kakšna datoteka v tej mapi? Če ti ga najde kot dodatni disk, probaj it v CMD-ju na mp3 player in tam probaj izbrisati mape. Verjetno pa če potrebuješ software za nalaganje glasbe, boš tudi preko tega lahko izbrisala mapo… Lahko pa player formatiraš (s pomočjo programa na CD-ju…), da boš res vse izbrisala, tudi pokvarjene datoteke… Prej pa shrani glasbo…
Lp, Max
Forum je zaprt za komentiranje.