Kateri ponudnik ???
obstaja jih še kar nekaj od tega je tudi t-2 verjetno si že slišal zanj je precej ugoden glede cene. Ostalo pa če si blizu telefonske centrale pa da podpira vaša centrala to tehnologijo ti bo lepo laufalo,če si pa kje daleč stran pa znajo biti težave tako da pokliči na njihovo info št. In pa še nekaj povezav za T-2
še najbolj pa si oglej njihov neuradni forum kaj se kaj piše tu pa tudi kaj povprašaš lahko kako kaj funkcionira in te zadeve
Hehe, le zakaj? Davčna in emšo pa res nista nobena skrivnost. Mi, ki smo že šarmantni, bi tudi radi malce spremenili emšo, a ne gre – kljub vsem računalniškim trikom, ne uspe.
S T2 ni prav nič narobe, če imaš srečo, da vse brezhibno deluje. V primeru izpada, ti celo dajo popust pri naročnini, o čemer lahko pri siolu samo sanjaš. Nekatere moti zlasti (ne)komuniciranje s centrom za pomoč uporabnikom, ki ga težko dokličeš, operaterji (beri: študentje) pa bolj malo vedo oz. niso niti najmanj krivi za morebitne težave, ki so občasno pojavijo pri nekaterih uporabnikih. Mene zaenkrat to ni motilo – ker centra enostavno nisem potreboval. Prijavo sem opravil hitro in enostavno prek obrazca na spletu, od Siola so me odjavili sami. Vse dela brezhibno. Pa tudi sicer poznam malo nezadovoljnih uporabnikov T2. Eni pa itak nikoli ne bodo povsem zadovoljni, ne glede na izbiro providerja. Tako pač je.
Bom šel res na T2, trenutno je sicer zame ugodnejši AMIS, ker mi daje zastonj prostor na strežniku, samo pri njih sem vezan za 18 mesecev, pri T2 pa nič.
Za pričakovat je, da bodov našem naselju kmalu napeljali optične kable, takrat bom šel skupaj s telefonijo in mogoče tv k najboljšemu ponudniku, zaenkrat kaže da bo to T2.
Telekom je objavil za 18 milijard dobička, kar pomeni, da smo za toliko preplačali njihove storitve.
Forum je zaprt za komentiranje.