Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kupujem nov računalnik – prosim pomoč

Kupujem nov računalnik – prosim pomoč

Kot že naslov pove, kupujem nov računalnik, saj sedanji ne vleče novejših igric.
Kaj bi morala kupiti, da bi bilo dobro za novejše igrice ter da bi bil kar precej dober. Cena od 100.000 – 150.000 sit!
Upam, na čimprejšnji odgovor. Mogoče kdo ve, za kakšno AKCIJO???

Je mogoče kakšen dober tudi na tej strani

Bi se za mojo rabo splačalo kupit tega?

Iz prve roke, Comtron. Nisem zaposlen v tej firmi in tudi finančno nisem udeležen pri posredovanju (Klemenxx). Javi se, če ti lahko še kaj pomagam.

Vprašanje je, kaj so za te novejše igrice. Zmogljivega računalnika, namenjenega predvsem novim zahtevnim igram, za 100.000 ni in ga ne bo. Niti v Merkurju, niti Mimo vrste, niti v Tušu, niti v Sparu, niti v Hoferju.
Se sprašuješ zakaj? Zato, ker je ravno za igre potreben bistveno dražji čarunalnik. Če pa te tvoje ‘novejše igrice’ niso ravno najbolj požrešne glede proca in grafike, potem bo tudi manj špage zadoščalo… ampak vprašanje, kako dolgo…. 🙂 Ko bo sosedov mulo snel najnovejši špil z neta in se bo hvalil z njim, tebi pa ne bo delal, bo takoj jok in stok pri hiši.
That’s All Folks! Govoril sem!

Evo, naš Andie postaja pravi stručko za nasvete pred nakupi čarunalnikov :)))

Čas je naš zaveznik, letanje po trgovinah pa prihranek.

Čas je zlato!

To je bilo včasih, danes so “čas” vrednostni papirji.

Kaj pa bi rabila za kakšen dober špil? Mi lahko en predlaga kakšne komponente bi mogla skupi sestavt, da bi bil precej dober računalnik??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close