Najdi forum

noče predvajat filma

čao, zloudala sem en film (muhasti oblak) in mi napiše: vrste medija te datoteke ni mogoče predvajati. Kako to? ne windoes media player ne bs player ne predvajata. zraven filma je pa valda ikona od windows media player … ni mi jasno

Če je ikona še ne pomeni da bo delalo. Kakšna pa je končnica?, imaš gor kodeke in te stvari, ti drgač dela?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

na koncu piše: DVDrip.xViD-iMBT.avi
ja, drgač mi delajo druge stvari (edino pri ken parku mi bs player ni hotu predvajat podnapisov)

Probaj še tako pogledati, da v W. Explorer-ju nastaviš da ti pokaže končnice datotek. Lahko pa še inštaliraš kakšne druge kodeke. Recimo te (stare seveda izbriši):

Lp, Max

inštalirala sem te kodeke: K-Lite Mega Codec Pack 1.61 – Mirror, pa vseeno ne dela (starih ne znam zbrisat, ker ne vem, kje so – jih nisem jaz inštalirala). tisto pa tudi ne vem, kje pogledat končnice (W. Explorer – kar si mi svetoval)

Včasih kakšen film ne steče, pa če se na glavo postaviš. Če zadeve ne rešiš s pravilno nameščenimi kodeki in ustreznim predvajalnikom, je morda enostavneje znova potegniti isti film dol, le drugo verzijo, z drugačno dolžino.

ravno to nameravam. hvala vsem. 🙂

Ali pa potegni dol VLC player in poskusi še najprej z njim…

Je še možnost, sicer redka pa vendarle, da ga moti pika v naslovu – DVDrip.xViD-iMBT.avi Preimenuj zadevo v imbt.avi in poskusi pognati, morda pa uspe. Poskusit ni greh.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

probaj in vedno uporabljaj VLC player to je zakon pa se zastonj je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close