Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kako odpreti staro d. z naslovi?

kako odpreti staro d. z naslovi?

pozdravljeni!

prvič sem med vami, zato se opravičujem, če ste podobno zagato že razčiščevali in rešili

iz worda98 sem presedlal na ms2003, vendar zdaj ne morem shranjenega arhiva stikov odpreti z novim outlookom, čeprav je datoteka “office data file” in se pred naslovom izrisujejo štirje kvadratki (ki naj bi bili znak, da je datoteka pravilno shranjena)

mi zna kdo namigniti, kako lehko odprem stare naslove v outlooku2003?

se priporočam!

Poizkusi z uvozom. (import), V novem outlooku izberež uvoz in izbereš kaj (iz kakšnega formata arhiva) – mesto (Prebrskaj oz Browse) bo seveda disketa.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

hvala, dr. Wega; zdaj moram le še funkcijo uvoz-izvoz usposobiti, ki je iz neznanega vzroka mrzla, čeprav uporabljam prijavljena okna XP

pravzaprav bi moral vprašati, zakaj so nekatere funkcije še vedno mrtve (med njimi tudi uvoz-izvoz v outlooku), čeprav sem opravil prijavo programa?

dr. Wega ali kdorkoli, mi zna kdo svetovati?

Moram priznati da outlooka niti ne poznam več dobro, vem pa da so te stvari običajno v povezavi s stopnjo varnosti, ki jo imaš nastavljeno. V paranoji pred zlonamernimi programi so namreč kar malo pretiravali in privzeto naštimali vse na fuuuul varno, tako da se niti priponk ni dalo več sprejemat.
Malo poglej, kako je z varnostjo torej in če je previsoka jo lahko malo razrahljaš. Seveda pa še vedno ne na manj kot srednjo.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close