Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Brezžični tipkovnica in miška

Brezžični tipkovnica in miška

Pozdrav!

Lepo prosim, če mi lahko kdo namigne, v čem bi lahko bila prednost ali slabost brezžičnih mišk in tipkovnic. Ker moram oboje kupit in bi se z veseljem rešila dveh kablov, me to zelo zanima.

Nimam pa blage veze kako se zadeve polnejo…in kako je s povezavo z računalnikom (…še vprašat verjetno ne znam pravilno). In v mojem podjetju se glavni nabavni na tem področju na to žal ne spozna…

Lepo prosim za pomoč. Hvala

Lep dan

Meni osebno brezžična miška ni ugajala.
1. zaradi oblike
2. zaradi teže, navadna je veliko lažja od brezžične, saj je imela baterije, pa še kurila je baterije kot moj Yugec bencin pa olje.

Jaz osebno preferiram žično periferijo, ker je z brezžično dosti več težav kot z žično.

1.) Kabli me ne motijo
2.) Miš mi je pretežka
3.) Miš rada zafrkava, sploh pri igranju iger, zato jih gamerji ponavadi ne uporabljamo, tudi zaradi preformance.

Pozorna moraš biti tudi na domet signala, ker če moraš oddajnik/sprejemnik vlačit nekaj metrov stran od računalnika, potem je vseeno, ali imaš žično ali brezžično, ker je oddajnik tudi na žici…

Lp, Max

Fantje, hvala vam za vaše info!

By

Zelo priporočljivo je, tako imam jaz, da imaš na oddajniku tudi polnilec za baterije. (pri ceni je kakšen kSIT dodatno)
Dve bateriji imaš v miški, dve se ti polnita (oziroma so napolnjeni v predalu).
Ker ko crkne baterija, zna biti zelo neprijetno, če nimaš rezerve …

LP

Čez štrikec ga pač ni 🙂 Vsaka dobra podganica ali mousie ima repek. Razen tele, ki se oglaša tle gor 🙂 Ta ima dodatke spredaj 🙂

Tudi jaz imam repek zadaj!! 🙂
Ker imajo pri frizerju strogega mačaka 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ne vidim repka, temveč srček 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close