Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako iz doc v pdf in breplačna verizija Abby Fine Readerja

Kako iz doc v pdf in breplačna verizija Abby Fine Readerja

Kako pretvoriti recimo Wordov dokument v pdf? Ali obstaja kakšen brezplačen program?

Kaj pa kakšen program za ‘branje’ oz. pretvarjanje skeniranih tekstov v word? Nadomestek AbbyFine Readerja?

So, a verjetno vsi ne podpirajo slovenskih znakov. Malo pogooglaj: pdf freeware pdf2doc etc. in stestiraj, če ti kateri ustreza.

Pri nas uporabljamo PDF Creator. Printaš na njegov printer, jaz ljudem naredim na namizje folder z imenom “PDF Output” in dam auto-save tja noter.

Ja, vendar ta ni freeware.

> Kako pretvoriti recimo Wordov dokument v pdf? Ali obstaja kakšen brezplačen program?

Seveda obstaja! Meni je tale zelo všeč.

S tem ne moreš pretvoriti PDF datotek, Tiki zanima obratna pot.

Hvala. Tale program je pa super.
Tajfun, si me spomnil, da bi me tudi obratna verzija zanimala: se pravi iz pdf v doc.
Kaj pa kaka brezplačna različica AbbyFine Readerja za ‘branje’ skeniranih tekstov. Se pravi .jpg-jev, pdf-jev…

Tajfun, a ti prehitro bereš? :)))
Napisal/a je: Kako pretvoriti recimo Wordov dokument v pdf?

Kako da ne gre… seveda gre, čisto lepo… a to potem samo pri meni deluje??? Pa tudi skenirane dokumente, slike, žnjkrneki… lahko spraviš s temle v pdf.

Se posipam s pepelom! Zavedlo me je tiki*jino omenjanje Abby Readerja, ki bolj namenjen OCR kot izdelavi PDF datotek.

V obratni smeri je morda kar špica ScanSoft Omnipage 15, ki zna marsikaj, kar se sorodnim programom še ne sanja. Ni pa – in nikoli ne bo freeware, žal. Vsak bi ga rad imel, sploh pa tisti, ki imate skenerje.

Tajfun,
ja, ja Tajfun je že v naprej vedel kaj še rabim 🙂
Pa tudi skener imam in iščem kakšne luštkane programe…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close