Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija oblikovanje teksta v outlooku express 6

oblikovanje teksta v outlooku express 6

rabim pomoč okoli outlook expressa 6,ker sem nekje bral na forumu. V vezi tega okna v katerem sestavljaš novo sporočilo ko odpreš to okno ne moreš v privzetem kakor koli spreminjat velikost,vrsto,in barvo pisave. Vem pa da se zbriše neko .dll datoteko zdaj pa ne vem ali v system32 ali kje drugje in se ti potem doda avtomatsko še ena orodna vrstica v tem oknu za sestavljanje novega poročila pod vrstico zadevo. Sem že imel to zadevo tako urejeno pa ko sem formatiral računalnik sem vse izgubil ko sem imel to zapisano kako se nastavi.Imam windows XP-pro slovenski in glih ta mui slo pack to spremeni da ne moreš tega imet,če odstranim slo pack tako da je angleški win xp-pro pa se spet pojavi.Ima s tem kdo kako rešitev.In še link do slike kaj bi rad imel.
Lp

Kaj pa če bi za pošto uporabljal Outlook namesto Expressa?

hm,no ja saj me tolk to ne moti sam sedaj moram sprotno to nastavljati ker drugače imaš to pri roki,je pa malo bolj zamudno.Vseeno hvala
Lp

Drugače pa itak priporočam uporabo izvirnih XP-jev. SLO pack jim doda kar nekaj bugov. Saj se človek hitro navadi na angleščino, podobno kot pri programih, ki niso bili in nikoli ne bodo prevedeni. S prevodi je pogosto križ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close