Najdi forum

ukraden računalnih

računalnik mi je bil ukraden iz stanovanja med kompletnim ropom
seveda bi ga takoj prepoznala in , ker ste tukaj sami raćunalniški maherji vam malo namigujem, da bodite pozorni na kišto, ki je pred kratkim prispela v vašo bližino in je udarjen na zgornjem desnem robu

poskusit ni greh

Tale post pa prekopiraj na vse možne forume.
Morda boš našla tistega,ki ti je PC ukradel.

Prasci! Jest bi jih rped zid postavil…banda

ja ideja je dobra, grem kar na delo

malo več napiši o računalniku,
prenosnik, namizni…
tip, serijska
ohišje…..
to da je udarjen, ni neka strašna posebnost

Brezpen poskus. Ukradene računalnike prodajo po zelo nizki ceni kaki mulariji ali pa, če so obljši, v Oglasniku. Mogpče ga boš naplač, če se boš odzvala na oglase, sicer se pa kar poslovi od njega. Policiji se ne zdi niti vredno iskati.

ja saj mi je najbolj hudo,ker se nisem uspela polovit od mojega ubožčka

monitor Prestigio P151
15″TFT LCD Color Monitor
in
računalnik DIK PARTNER A-2600GA

ej da te potolažim , našla ga neboš pomoje nikoli.
tudi če je bil udarjen se to da malo zrihtat in pobarvat ….. in je kot nov.
tko da to ti nič ne pomaga .
pa vseeno veliko sreče

Običajno imajo podatki v takšnih primerih večjo vrednost od same opreme.

Prosim, ne spammat vseh forumov s tem. Itak je preveč tega.

če bodo mogoče res v kšnm oglasniku prodal pol pa poskuši na vsak online oglasnik napisat pa mogoče če maš kšno sliko, al pa tud narišeš (hehe), pa lahk ga tud prjavš policiji ne vem no, jst sem mela tud tako grdo izkušnjo da so mi v garderobi ukradl jakno, pa še obrablena je bla, pa pol sem tm napisala sporočilce če bi lahk vsaj dobila en kluček nazaj pa mesečno in nasledn dan me je to čakal, itak jakna ni bla vrnjena, nesramnost, pa pol sem eno noč pustila kolo v mestu pa so ga skliznil, grozn je če si brez kolesa, ni fajn, ti večkrat prav pride, no upam da če ti je tok pomenu ta računalnik da ga boš našla
lp!

Daj na bolhi in v Salomon oglas da kupuješ približno takšen računalnik.

Morda pa naleti?!
Nikoli ne veš

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

mojmu fotru so ukradli prenosnik že ful cajta nazaj Pozabu odklenjen auto in u 2 min ga ni blo več po dveh tednih so ga najdli eni kriminalisti sredi Ljubljane pr enmu narkomanu. Use ok sam softwear (windowsi in use gor) je manjkalo

mal sem fouš

moj je verjetno že pokojni

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close