Najdi forum

se kdo spozna na linke?

Živjo!
Že pred časom mi je nekdo na tem forumu pomagal z navodili za link na mail z vpisanim besedilom. Tole sem sedaj hotela realizirati, vendar ne gre.

Pa bi prosila, če lahko kdo vrže uč na zadevo in pogleda kje sem sfalila:

Pošlji pošto

Naslednje se pa navezuje na to, kam naj to zadevo dam na naši www? Jaz bi ta link vezala na grafični element več, ga klikneš in te vrže v outlook.
Še mogoče se zakomplicira, če povem, da stran urejam v macromedia contribute in da imam pri linkih možnost link to webpage, mail, document …
Sem tegalele zgoraj že dala na link za url, pa mi je napisalo, da je unknown. Pa ne vem al je napaka v besedilu linka ali pa sem ga le na napačen konc hotla zalimat.

Hvala za pomoč!

LPMaruša

Ta link je čist OK, če češ vezat na image pol daš nekako takole

Kako gre pa točno v tistem tvojem contributu pa ne vem…a ne moreš html kode direkt vpisvat??

Hmm, ne narobe si me razumel glede imagea … hotela sem povedati, da bo ta link vezan na gumb več. Klikneš na gumb in link na tem gumbu ima pol to nalogo, ki je vpisana.
Ne, ne morem vpisovati direkt v html. Contribute že ima neko formo, ki da na izbiro al da link na url, al na email?

Sicer imam še eno možnost urejanja v html, sam tisto pa tako malo obvladam, da skoraj karkoli delam, delam po postopkih posebnih navodil.

Nekako bi to znala dati noter v html, če bi mi kdo povedal kam???

:-)))))))

Uspelooooo, sem malo poprobala, čarala, izumljala, in na koncu uspela :-))
Edino ne vem še, kako bi lahko v tem besedilu naredila novo vrstico, ker sedaj je vse besedilo vezano?

Hmm hvala še enkrat!

Nekak tkole

Pošlji pošto

se pravi v tekst vpišeš %0A

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close