Najdi forum

brezžična kartica

Mene pa zanima, če je imel kdo ta problem, da mu je brezžična kartica (zunanja) na prenosniku sabo delala. Gre za to, da mi prekine signal vsake 2-3 sekunde in napiše da povezave ni? Nato jo spet vzpostavi in spet ne……. V glavnem, vseskozi se mi prižiga un balonček desno spodaj in tudi povezava je zaradi prekinitev slabša. Kaj je možno naredit? Na drugem prenosniku pa je vse ok, pa uporabljam isto kartico!?!?

Uporabljaš PCMCIA ali USB kartico? Poglej malo kontakte oziroma če imaš USB, jo vtakni v drugi USB priključek. Pa si imel drug prenosnik na istem mestu in uporabljal isti router, kot na prvem? Lahko probaš še enkrat inštalirat software za mrežno oziroma poglej nastavitve za mrežno kartico, kako se povezuje…

Lp, Max

imam PCMCIA Benq kartico in sem probal že na novo inštalirat driverje, pa nič boljše, na drugem prenosniku deluje pa brezhibno. Kaj bi pa lahko bilo narobe z nastavitvami?

Si probal še kakšno drugo PCMCIA kartico v tem prenosniku? Probaj še to… Mogoče je kaj s prenosnikom narobe. Probaj pa še USB kartico (če imaš možnost). Mogoče nastavitve pod type of networks, ali pa type of connections, malo poglej kako imaš nastavljeno. Probaj pa še router resetirati, predno se boš povezal.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close