tezava z namescanjem programa
Moj problem je da ko zelim namestiti nek program z dvdja se mi racunalnik zacne zelo pocasi odzivati. Se preden lahko pridem v carovnik za namestitev mi racunalnik koraj popolnoma zmrzne. Potem sem mislil da je kaj narobe s dvdjem ali da je spraskan ali kaj zato sem dobil drugi dvd z isto vsebino in se mi je zgodilo enako. Je popolnoma drug dvd samo enaka vsebina. naj s povem da se mi to se ni nikoli zgodilo pri nobenem drugem programu.
Umazan predvajalnik-Pomoje ne ker sm ga pogledav in nima prask pa se preizkusil sem dva razlicna dvdja
prevelik program-ne vem kaj mislis z tem samo program ni vecji od 3G jaz pa imam na disku se vsaj 100G prostora
premalo rama-tudi kar malo dvomim saj ga imam 512
p.s. prej se pozabil omeniti da imam pri hisi dva racunalika in se mpoizkusil program se na drugem (veliko slabsem racunalniku) pa stvar deluje. potem se poizkusil presneti podatke iz starega na novega preko LANa pa je spet zastekalo:S:S
Ne bilo slabo, če bi nam zaupal, kateri program sploh želiš namestiti z dvd-ja. Gre za legalno verzijo, kopijo, piratsko?
Je to namestitveni dvd, ali imaš le program skopiran na njem. Razlog za počasen odziv in zmrzovanje je lahko več.
Domnevam, da gre za kopirana dvd-ja. Če sta narejena z isto enoto na medijih enake znamke, je lahko razlog v tem, da je pač medij ali zapis na njem neuporaben. Če meniš, da je z dvd-ji vse v redu, pač poskusi zagnati namestitev še na kakšnem drugem računalniku, saj ni potrebno, da jo opraviš do konca. Tako boš najlaže ugotovil, kaj je narobe.
Da vendar se tezave zacnejo takoj ko vstavim dvd v predvajalnik. Najprej traja nekaj casa da sploh zlouda in v tem cau ne morerm odpirati mojega racunalnika. Po kaksnih 2 minutah ga lahko vendar ko kliknem z desnim gumbom na miski spet traja 2 minuti da se pokaze tisto okence. Potem dam odpri in spet nekaj cas potece. ko koncno dam kopiraj mi eno crtico prekopira v pol ure in nic ne pise kako dolgo bo se kopiralo. :S
Forum je zaprt za komentiranje.