Najdi forum

Mogoče precej butasto vprašanje, ampak sem fejst anti tehnični talent in res ne vem kaj je možno kaj pa ne… Me je kolega nahecal, da si nabavim webcam pa vse ostalo, da lahko čvekam po netu. Saj je ql. Samo se na to ne spoznam kaj prida mi je vse on namestil. Zdaj pa me je en prestrašu, da če mam webcam pa lahko tisti, ko je to nastavil, preko neta gleda k meni, če mam kamero vklopljeno pa sem na netu, tudi če ne klepetam. Ne se mi smejat, ampak res me zanima – je to možno? Ker mam taki čudni občutek, če si predstavljam, da je možno.

Če nisi dosegljiva al pa če ne sprejmeš za video kamero potem te ne more gledati.Kaj pa uporabljaš za klepet?

Uporabljam kr messengerja.

Praviš, da če nisem dosegljiva ne more – kaj pa če sem dosegljiva, pa ne uporabljam msnja (mislim ne klepetam, samo mam status on line) – samo delam na kompjutru pa to? Kr kamero mam ves čas priključeno.

Ni šanse, da bi te kdo videl! So te fejst nažajfal… :)))))))))))))))
Če ne pa kamero v zid obrni, pa naj tapete gleda! 😉

Uf, pol so me pa res. Kr malo farbam… A veš Lady L, da sem res obrnila kamero proč, ker sem mela en tak butast filing, ko nisem bla ziher. Eh, bo nekdo dobu bumerang. Če se tip spozna na računalnike se pa na kaj druga ne, kjer se pa jaz. Bo že videl! Hvala da ste me potolažili…

Aha… kaj pa ti veš, kaj ti kdo namontira…

http://www.kuklanet.com:82/

We are the champs!!

Jest sem stvar rešil tako, da sem čez objektiv naredil eno zevesco s papirja. Tako nimam nobenih skrbi, da bi ob nepravem času kdo kaj videl 🙂 Lahko si tudi ti narediš eno zavesco in bo miren spanec!

Preprosto jo iztakni iz usbja pa bo.Kaj tisti link ko ga je poslal MCP70_270 preko tistega te lahko gledajo če se vpišeš?Samo jaz na tistem nič ne vidim, samo kvadrat pa notre en križec.

Meni tisto stran odpre, pa je bla zjutraj ena garaža, zdaj pa je tema, ko da bi bla luč ugasnjena… Pa mene tudi zanima – kak tam gor pridejo posnetki. Pa če je oni kolega slučajno kaj takega naštimal, je to možno pogruntat? Je kak program na kompjutru al pa kaj takaga? Kr nisem gledala kaj je delal, ko je kamero nastavljal.

Včasih se mi že zdi, da sem kr paranoična ratala… Pa res ni fajn filing, če nisi ziher, da ti noben zram ne gleda, ko si v svoji sobi. Bom verjetno res kar kamero odklopla al pa pokrila…

Kr nisem gledala kaj je delal, ko je kamero nastavljal.

Drugič pa glej, če ti drugi to delajo. :)) Se je treba tudi kaj naučit, da lahko sama namontiraš zadevo, ne samo čakat na druge…

Sicer pa, kaj je treba za kamero sploh naštimat? Nič drugega kot solato s priloženega CD-ja (driverje).

Preveč gledate filme a-la American Pie? :))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close