Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija T2 – TELEKOM in razdelilanna parica

T2 – TELEKOM in razdelilanna parica

Živjo!

Zanima me sledeče. Odpovedal sem naročnino s Telekomom, tako da sedaj v celoti na koristim njihovih storitev (končno).
Že pred 1 mesecem sem naročil T2, kateri pa mi je sedaj sporočil, da ne morem imeti njihovega priključka, ker ko so dali poizvedbo na Telekom, so jim sporočili, da priključitev ni možna, ker nimam prave razdelilne parice??? In kako je možno, da eni kao imajo pravo, eni ne, pa čeprav vsi bazirajo na isti osnovi????

In kaj najnaredim sedaj. Da bi se priključil na Telamach, se mi zdi nesmisel, ker res ne rabim kabelske tv (predpogoj pri njih, da imaš internet).

Je sploh še kateri ponudnik, ki omogoča storitve, če nimaš telekomovega priključka?

Za vse info se vam res lepo zahvaljujem, ker sem že čist obupal…

LP

Hm, res si napravil napako, ker si prehitro prekinil naročniško razmerje s Telekomom. Od njih je namreč odvisno, ali boš dobil T2 ali ne. Tudi v Kranju se takole zatika. Praviloma je najbolje, da v prijavi za T2 navedeš, naj te T2 odjavi od Telekoma. Potem se ne more zgoditi, kar se je tebi…
Kaj boš izbral, je sedaj odvisno od tebe in tega, kaj potrebuješ.

Ali obstaja kakšen ponudnik, ki ni odvisen od Telekoma???
Hvala za info!

Malo poglej…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close