Najdi forum

Naj mi nekdo razloži…

Koliko je zanesliv Ad – Aware SE Professional?

To me zanima predvsem zato, če res vse najde, če je pc okužen.

Hvala če bo kdo pomagal.

Ad-Aware ni antivirusni program, je le njegov “pomočnik” tako kot Spybot S&D.

Tako kot je rekla LadyL – AdAware ne odstranjuje virusov. Navlako, za katero je zadolžen, pa po mojih izkušnjah kar temeljito odstrani :))

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Nobena zaščita ni 100%.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Za tebe Pero bi še imela eno vprašanje.

Ko zaženem XoftSpySE mi pokaže, kose konča z iskanjem, da bi naj imela 121 objektov gor.
Ne gre mi jih odstranit.
Na koncu okenca imam napisamo ,,back,, in ,,remove,, ampak z nobenim nič ne naredi.

Ta ,,zadeva,, mi je normalno delala, vse mi je odstranila, sedaj pa ne dela najbolje.

Malo mi pomagaj. Upam, da se znajdeš, kaj sem napisala oz. kaj me muči.

Hvala…

Sicer nisem Pero, pa si vseeno drznem odgovoriti.

XoftSpy ni zastonj, potrebno ga je kupiti. Če tega ne narediš, ti – ko poteče poskusna verzija – sicer pregleda disk in napiše, kakšna svinjarija je gor, ne bo je pa odstranil, dokler ga ne kupiš.
Preprosto.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Maues hvala da si bila hitra, sicer mi napiše da so cookiji, upam da sem napisala vsaj koliko toliko točno, ni pa napisano nobene hujše zadeve, tko da sem malo pomirjena.

Še enkrat ti hvala za pomoč.

Če pa so cookiji pojdi v IE-ORODJA-INTERNETNE MOŽNOSTI-BRISANJE PIŠKOTKOV

Če pa se kakšna datoteka brani brisanja, pa ji pomagaš s programom Unlocker:

Piškotki pa ne delajo škode.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Hvala ti, ampak te prosim, če mi lahko napišeš kje to najdem, ( če boš napisal bolj po domače, mi bo lažje )…

Na tej strani se pa najbolje ne znajdem, ker je polno ikon kaj lahko kliknem. Ne bi pa rada kakšno neumnost naredila. Če si tak oprijazen, da mi malo nakažeš kako in kaj. Hvala za tvoj čas.

IE je INTERNET EXPLORER

Sem našla. Tam kliknem na brisanje piškotkov in iš kaj druga moram, ali je to vse? Mislim, če sam potem vse opravi… vem, da ti je smešno, sam sem pač malo mrzla kar setega tiče, ker so mi prej vse drugi to počeli.

Hvala za tvoj čas.

Ja, brisanje piškotkov klikni! Lahko pa še “brisanje datotek” – to so itak začasne datoteke in še spodaj imaš Zgodovino, ki jo tudi lahko pobrišeš.
Pa če hočeš pobrisat kar si vpisovala v iskalnik, se premakni na zavihek Vsebina > Samodokončaj (namalaj kljukice) in še tam pobriši.

To sem ,,spucala,, hvala ti, sedaj ša zadnje vprašanje…kako naj notrtn-a zaženem, ker je tam kar nekaj teksta, ang. mi je tuja, ne bi pa rada kaj zaštrikala.

Če bi bilo nemško, bi bilo dosti lažje.

Hvala..

Nič mi ni smešno, res ne, vsi smo enkrat začeli in tudi zate je prav, da se enkrat postaviš na svoje noge. Če boš kdaj imela problem z virusom
ali trojancem moraš te datoteke prvo pobrisati.

LP

Pepo vem ja, samo meni je sami smešno, da sem včasih tako ,,lesena,, kaj se tega tiče.

Hvala za pomoč.
Če še kdaj kaj potrebujem, te bom pa že tukaj poiskala da mi malo pomagaš.

saj vem, da boš rade volje…:))

Lep vikend ti želim…

Ne uporabljam nortona, tako, da ti ne znam pomagati.
Imam pa avast, ki je zastonj in slo. pa še dober je.

Za ta program, boš pa morala malo mulo zapreči in pognati. Ups, to je
pa že druga zgodba.

Ja, to je res ,,višja matematika,, za mene…

Daj, piši mi na mail… je v nick-u – klikni nanj… da ne bomo klobase vlekli. Napiši kaj ti ni jasno itd, pa naprej in nazaj… :))))

Sem ti pisala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close