Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Hotmail – kopiranje ali prenos sporočil na drug mail

Hotmail – kopiranje ali prenos sporočil na drug mail

Živjo!

Iz Hotmaila bi želela prenesti vso prejeto pošto (v kompletu) na drug naslov. Ali je to možno in če lahko nastaviš, da Hotmail to dela avtomatsko ob prejemu pošte (posredovanje)?

Lep pozdrav v vroč dan!

novinka

Hotmaila sicer ne poznam tooolko, ampak mislim da v enem šusu z hotmailom tega ne boš naredila.

Tule imaš postopek, kako iz Hotmaila preneseš preko Eudore maile na Gmail. Ta postopek je zelo podoben za katerikoli web mail z pop dostopom(ali z dodatnimi orodji za pop dostop) in katerimkoli odjemalcem pošte, kjer lahko ustvarjaš pravila pri dohodni pošti. Se pravi iz Hotmaila z npr Outlook Express na Yahoo bi šlo komot po tem postopku.

Hoj!

Zelooo sem zapoznela. Hvala za informacijo.
Enostavno se nisem do sedaj lotila tega postopka. Danes sem se pa lotila. Ker sem si vzela čas, da izpeljem to zadevico. Pa sem zgleda naredila nekaj narobe in mi ne zlaufa. trikrat sem šla po celem postopku, pa na vem kje sem zamočila. no, ja moja angleščina ni glih briljantna, ampak se mi zdi, da sem vse naredila kot tam piše. Enostavno mi ne gre.

Ali obstaja še kakšna druga možnost?

Hvala in lep dan!

novinka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close