Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Emule – kje so strežniki???

Emule – kje so strežniki???

Zdravo!

Zakaj mi Emula tak zafrkava, pa na novo sem jo nainštalirala, pa mi nobenga strežnika ven ne vrže, da bi se lahko povezala, niti s kademilo se ne morem.

Ne vem, ker prej mi je čisto OK delala, zdaj pa že en lep čas nič. Kaj naj naredim, ali je mogoče kaka veza z varovalnim sistemom, ki sem si ga na novo naložila (imam od Amisa F-secure), pa sem tam sicer nekaj spreminjala, ko konfiguriraš dovoljene/prepovedane programe.
Označila sem za Emulo, da mi dovoli pri strežniku Program in vrata, za odjemalca je nastavljeno samo program.

Mislim, ne vem, kam so šli sploh vsi strežniki, ki bi jih moglo bit malo morje!!!

Hvala in LP

Minka,Minka-a ne veš da majo strežniki dans praznik? Poglej na koledar!:)

Desno spodaj imaš zemljo, obkroženo z puščicama. Ti puščici morata biti zeleni.
Če nista, poglej požarni zid Windowsov in ga odpri za mulo. Če ti tudi to ne pomaga, je možno, da ti mulo blokira Amisov animula 😉 program.

LP

Ja, danes mi je pa šlo. Res ne vem kako to.
No, mogoče so pa včeraj res imeli praznik (ha ha)…

In s katerim strežnikom se najraje povezujete?
Jaz ponavadi z Big Bang 9, danes z Donkey Serverjem1. Upam, da bo, ker včasih mi dela res brez problema, včasih pa tako mučka, da je joj!

LP

Najbolje je da iščeš na tistih strežnikih, kjer je veliko datotek. Če pa tam ne najdeš kar iščeš, pa probaj drugje.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close