Kako kopirati
Mene pa zanima, kako naj iz cd-ja kopiram nekaj na disk? Pilates….Naj povem, da je posnetek na cd rw-ju.. Če želim kopirati disk, mi piše, da je na cd-ju, ki je prazen , premalo prostora..
Upam,da ste razumeli vprašanje..
Prosim za pomočč
Se opravičujem za nejasno vprašanje: Rada bi kopirala iz CD-ja na CD.. Pa mi piše, da je na CD-ju(praznem) premal prostora..Kakšen CD si naj kupim, da bo dovolj prostora? Zdaj imam 700MB. Ja, potem sem pa taisto stvar hotla kopirat vsaj na lokalni disk, in mi tudi ni ratalo. Kako naj torej iz CD-ja kopiram na lokalni disk?
Upam,da mi bo lahko kdo svetoval..
Hvala in lep dan..
Odpri Windows Explorer in na levi poišči tvojo cd/dvd enoto.
Klikni nanjo z desno miško in izberi Properties. Pod Used space: boš videla velikost posnetih podatkov na cdju. –> Rabiš tako velik prazen cd, da presnameš iz cdja na cd.
Da presnameš na disk zopet z desno klikni na črko pogona cd/dvd, izberi Copy, z levo klilni na tvoj lokalni disk, izberi mapo kamor želiš kopirat, z desno klikni v desni del okna in izberi Paste.
Jaz sem naredila takole: šla sem v Moj rač in kliknila z desno miškino tipko na cd/dvd in nato lastnosti in je pokazalo 1756 MB.. torej rabim tako velik cd? Ja kakšne ga pa naj kupim? Ponavadi vidim samo700MB.. Prosim pomagajte
Ja, na dvd-ju je. In sem zdaj nabavila dvd+r, prav takšen,na katerem je pilates… In ga vstavim v pekač in mi Nero odpre sporočilo,: vstavite prazen disk… Jaz bom znorela!!
Mi lahko kdo pove, kakšen ukaz naj kliknem v Nerotu? Kopiraj disk ali kaj?
Prosim za pomoč
probaj pa s tem mini DVD??Kero verzijo pa imaš nerota? če imaš 6.xxx ali celo 7.xxx verzijo ima tud možnost DVD ko klikneš na ikono ”Start smart” se ti odpre en rdeč okno in imaš zgoraj tega okna na sredini možnost preklaplanja CD/DVD,CD,al pa DVD.Izbereš DVD pol na desni strani imaš kolono kjer na vrhu piše ”Nero burning room” klikneš nanj in se ti odpre okno pol boš pa že naprej..
Stik; imam Nero ultra… 6…:)) ja, ko kliknem nero start smart, se mi odpre veliko okno z možnostmi– ustvari podatkovni disk,….v glavnem veliko možnosti.. kje si mislil, da bi morala izbrati DVD.. ?
Hvala vnaprej
Forum je zaprt za komentiranje.