Še enkrat jaz_kako kopirati dvd
Tole je pri nerotu malo hecno, zato morda ne najdeš; v glavnem oknu izbiraš kaj boš počel – kopiranje, data, audio, vse te reči. NA kaj pa boš to počel pa izbereš v zgornjem kotu (mislim da levem) kjer izbereš CD ali pač DVD, kakor te je vojla.
Ne najdem tega …. jao jao! Prosim vas -pomagajte!
Zaženem nero start smart in se mi odpre okno,v katerem piše:Priljubljeno(ustvari podatkovni disk, ustvari avdio cd, ustvari video cd, kopiraj disk),.. itd.. je veliko teh opcij.. Torej še enkrat vas vprašam: kaj naj naredim, oz.kako naj kopiram dvd?
Naštimaj si. Desno spodaj imaš 3 večje gumbe: Preklapljanje med standardnimi in razširjenimi nalogami, Nastavi in Izhod. Klikni na Nastavi (srednjega) in daj kljukico v čisto spodnji kvadratek med možnostmi in na X zapri tisto solato – pokazali se ti bodo trije zavihki desno zgoraj (HD-BURN, DVD in CD), izbereš DVD. Klikni še na prvi gumb – bo pisalo Za izkušene uporabnike in na Priljubljeno, Podatki… bo sedaj več možnosti. Ne spreglej še dveh malih puščic desno spodaj, s katerimi se premikaš med možnostmi v posameznem meniju.
Naprej se boš pa že znašla… upam. 😉
LadyL super si. Zdaj sem končno našla ta zavihek DVD.. Ja, zdaj se mi pa pojavi pod Priljubljeno: ustvari podatkovni disk in kopiraj disk…. in nič več drugih opcij .Tistih dveh puščic pa ne najdem. Prosim te malo mi še pomagaj, ker sem verjetno čisto blizu..
LadyL prosim pomagaj, saj ssem samo tebe razumela..
Forum je zaprt za komentiranje.