Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kmalu podražitev praznih medijev

Kmalu podražitev praznih medijev

Če mene vprašate je to en navaden bullshit! Pač še ena pretveza in laž kako polniti državno blagajno….no ja, ala sklad avtorjev al kako že…

….porazno….

Aja, če je ta tema že bila, se opravičujem.

Po mojem bi z isto pravico vsakogar, ki kupi prazen DVD in s tem izkazuje _namen_ kriminalnega dejanja (piratiziranje) lahko kar vnaprej zaprli, zakaj pa ne.

Ali vsakomur, ki vozi avto, ob letni registraciji zaračunali še 200.000 SIT za morebitne prekrške.

Banda hudičeva, nimam druge besede zanje…

lp, proxima

Glede na bistveno večjo zmogljivost omenjenih medijev, kot je bila npr. še pred nekaj leti, se zaradi tega ne gre razburjati. Res pa je, da so v naših trgovinah veliko večji kupi praznih zgoščenk kot npr. v sosednji Avstriji ali Italiji, morda je tudi določen pokazatelj, zaradi katerega prihaja do omenjene podražitve.
Manj logične se mi zdijo podražitve ostalih računalniških komponent, ki so v prvi vrsti namenjene hranjenju drugačnih zapisov in podatkov. Ampak, saj se poznamo – Slovenija pač.

Že bilo ja.

Zaradi takih!

Lady, a ti ga pa nikol ne potegneš?

Koga? :))) Tole lahko razumem tudi drugače… :))))))))))))

Filmov? Ne! Jaz jih kupujem. Z glasbo je pa tako: taka glasba, ki jo jaz poslušam, se na netu ne dobi zastonj ali se je pa sploh ne dobi.
Sem že zdavnaj “prerasla” take zadeve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close