Najdi forum

Power Point

Ali mi kdo zna povedat kako diaprojekcijo v Power Pointu naredim, da ko pošlem nekomu mail, da se mu pokaže samo dijaprojekcija in ne da se mu ne odpre še čel Pow. Point. – da nekomu pošlem samo link od moje diaprojekcije. Končnico .pps sm tud že naredila.

Upam, da ste sploh kej razumel.

LP

Nismo kaj dosti razumel.

Ona bi najbrž rada imela, da se ji projekcija kar zaštarta, ne pa da se odpre program. Žal pa ne vem, kako se to naredi.

Ja to bi rada, da se mi dijaprojekcija zaštarta. Sm že vse poskusla pa nimam več idej kaj naj še poskusm, da bo šlo.

Potem pa tako povej 🙂 Datoteko premimenuj iz ppt v pps. Simple ko pimple, kajne?

Sam, če sedaj hočm poslt mail-ful dolk rab da ga naloži-sploh ga noče poslat, kr je tam tolk slik. Vse neki šteka.
Če mam končnico pps pošlje lepo sam mi noče odpret, mi vedno napiše :

– Ta predstavitev ima vsebino, ki jo vaš brskalnik morda ne bo pravilno prikazal. Ta predstavitev je bila optimizirana za novejše različice Microsoft Internet Explorerja.

Če želite vseeno nadaljevati, kliknite tukaj.
Morm vrjetno najprej nekako naložit nov Explorer. Pol pa upam, da bo.

Ne razumem te najbolje, kaj pravzaprav želiš, niti kaj ima Internet Explorer opraviti s Powerpointovo datoteko. Datoteka bi bila manjša, če bi prej zmanjšalo resolucijo fotk. Velike datotek itak niso primerne za pošiljanje po e-pošti, nekateri programi imajo glede velikosti tudi določeno omejitev.

Ja maš prav je mogoče res prevelka prezentacija in zato noče poslat meila.
Se bom mogla neki novga spomnt. Delam prezentacijo za službo pa mi nekakor ne rata. Če pa spreminjam resulucijo se mi pa slika zmanša in tud ni uredu.

Sej ne vem kaj naj zdej.

Hvala ti vseen.

Saj fotografijo v Powerpointu lahko povečaš, le končna velikost datoteke bo s tem manjša. Na internetu lahko najdeš dokaj obsežne predstavitve, pa datoteke niso pretirano velike. Večje datoteke lahko posnameš na cd ali prenosni disk in odneseš v službo.

Sm razmišlala, da bi dala to projekcijo na brezplačen strežnik, saj je to prezentacija podjetja in jo morm pol poslat po mailih strankam. Morm enga najdt, da mi to naredi, ker jz to ne znam. Hvala ti vseen.

LP

ej, klikni z desno miškino tipko na slikco -> uredi sliko -> stisni -> in potem kljukico v vse slike in splet ali zaslon, pa ok in to je to.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close