Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ne morem odpret……….

Ne morem odpret……….

…………..katalogov,kjer piše pdf,kaj to pomeni?
Ali moj računalnik nima tega programa ali kaj?
Na računalnike in te nastavitve se kej dosti ne razumem zato ne vem kaj naredit,da bi lahko odprla to stran
Hvala za odgovore,
Tina

Ja nimaš Adobe Reader-ja… programa, ki te datoteke odpira.

Snameš ga, če klikneš na rdeči gumb “download” :))))

In spodaj na “Select a language” si nastavi “Slovenian”, pa bo.

To sem naredila in me zanima glede na to da se dosti ne razumem na računalnik zakaj se mi je to ikona prikazala na računalniku in piše o nekih plačilih kaj to pomeni.V glavnem program sem namestila v računalnik.Ali je kej narobe?

Še nekaj bi vprašala ali je sigurno jemat te programe iz interneta enkrat se nam je zgodilo,da so se nam kar sami vštulili neki programi,ki sploh nismo vedeli zanj in pol smo plačali neko ogromno cifro interneta 60 tiso tolarjev.Sedaj pa imamo siolov trio paket.Ali je to sigurno pred takimi lumparijami?Baje če imaš adsl,da se to ne more zgodit pač plačaš to kar imaš mesečno in konc.Zanima me ker sin stalno neki vleče dol pa ne bi rada spet imela kakšne slabe izkušnje.
Hvala za odgovore pa oprostite za taka butasta vprašanja ampak imamo malo časa ta internet pa se še privajamo.
Hvala in lep pozdrav

Dialerji lahko povzročijo nenormalno visoke račune le pri analognih in isdn modemih. Pri adsl in kabelskih povezavah te nevarnosti ni več, so pa seveda številne druge.

Katere pa?nimam kej dosti pojma o računalnikih.

LadyL!!
Hvala ti za naslov čeprav sem malo zamešala vse skup ampak na koncu mi je vspelo!No skoraj….
Thank :O)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close