Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ne Odpre nobenih slikic na internetnih straneh

Ne Odpre nobenih slikic na internetnih straneh

Mi lahko prosim malo pomagate:

Zanima me zakaj mi ne odpre nobene slikice na internetnih straneh. Tudi na tej strani – zgoraj ni nobene slikice, okenčka slikic so zaprta, samo en kvadratek z rdečim kvadratkom, zelenim trikotnikom in krogcem je noter. Na vseh straneh je enako. Sem že resetiral računalnik pa je pomagalo, ko pa sem se vrnil na Internetno stran 24ur – b bar se mi vse slikice zaprejo in potem se na nobeni internetni strani ne odprejo več. To se zgodi samo na tej strani b bara…kaj moram storiti, da se bo zadeva lahko uredila…zakaj mi zapira slikice

mam wine98 se angleške.

Aja a ma javascript kakšno vezo z pošiljanjem mailov? Ker mi v mojem poštnem odjemalcu zelo počasi ali pa sploh ne pošilja mailov…

Upam, da je kaj razumljivo, saj sem novinec v računalništvu zato rabim pomoč.

Hvala

No ker si novinec, verjetno ne veš, da je potrebno za uspešno reševanje problema navesti čim več podatkov.

Torej…brskam z IE/Firefox/Opero,…
Poštni odjemalec je ….
Maile pošiljam iz računa.. od ISPja/Gmail/Email.si,…
Do neta dostopam… dial up/kabel/xDSL preko SiOL/T2/butn.net,…

Javascript nima nobene veze z pošiljanjem mailov.

Brskam I IE, moj postni odjemalec pa je norimail.com, imam pa ASDL internetno povezavo.

Sedajle sem šel znova na to stran. Očitno so bile včeraj tam težave in ne na mojem računalniku…danes mi stvar dela;)

ampak mail še vedno šteka:)… ko želim poslat mail mi napiše, napaka pri pošiljanju in moram znova in znova pošiljati pa vedno isto napiše…

kakšno napako ti pa javi pri pošiljanju ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close